1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581952 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1919400

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Elias visar potential att bli en av de största vi haft.
Men att jämföra karriärer efter 9 matcher i NHL och en SHL är kanske lite optimistiskt.
Brännström gjorde väl hattrick i sin första NHL match? ;-)

Nä men det är sjukt imponerande att se! Framförallt då han är så ung och inte direkt dominerar rent fysiskt. Utan det är att han är så sjukt smart på isen. Sen har han ju ett jävla skott.
Men det finns ju typ inga gränser på hur bra han kan bli när han "växer till sig"

Jag tror inte Mcdavid och Mathews kan vara så säker på att prenumerera på poängligatitlarna i framtiden om man säger så.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Monno: Du har ju inte läst vad jag skrev. Jag jämför inte hela karriärer med Elias 9 matcher, jag jämför Elias med var övriga var när de hunnit ungefär lika långt i sina karriärer.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Monno: Han må bara ha spelat en säsong i SHL men han är 19 år och har varit fullständigt dominant i alla serier han spelat i. Tror absolut vi har en spelare i klass med Sundin, Foppa eller zäta att förundras över i framtiden och jag tror absolut att han har en mycket god chans att överglänsa dom allihopa om han får vara frisk och hel. Kul för svensk hockey! Han har det där speciella på isen, som du är inne på, ett sinne för spelet som andra inte har och är redan nu en idol och förebild för massor av unga hockeygrabbar och tjejer.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Monno: Blev ju en del rekord i hans första och enda säsong i SHL. Nu bästa starten i NHL av en svensk. Blir intressant att se hur han står sig mot övriga storspelare när karriären summeras. :)
Kommentera