1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581544 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1928329

Sv: Apropå nånting...
nectis: Gällande Timråpodden så är det ett solklart tips att lyssna på senaste om man inte redan gjort det. Lite färska grejer dyker upp, som att Nubben konsulterar Niklas Nordgren för att scouta några prospekt i HA exempelvis. Väldigt intressant. Får se vad det samarbetet kanske kan mynna ut i på sikt, många klubbar har ju dubbla sportchefer numera.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Knylan: jag har följt diskussionerna på forumet en tid eftersom det roar mig att läsa det kloka som skrivs men även det som är mindre begåvat. Nu känner jag för att bidra med en egen åsikt för första gången.

Gällande Nubbens medverkan i Timråpodden så tycker jag att det är så oprofessionellt av en sportchef att uttala sig i ett sånt sammanhang på det sätt han gör om sina spelare. Den mannen älskar att synas och höras, det är ju känt sen tidigare, men han som "högsta hönset" måste väl ändå tänka sig för innan han öppnar munnen. Det passar sig liksom inte i alla sammanhang. Tycker inte att han är ödmjuk mot spelarna. Hade han varit min "chef" hade jag helt och hållet tappat tilliten och förtroendet för honom för att han snackar som han gör.

Nubben har stor makt att påverka spelarnas framtid utifrån uttalanden han gör och utifrån sitt agerande. Där måste han vara försiktig. Det är uppenbart att han banar väg för vissa spelare och hindrar vissa från att lyckas. Jag nämner inga namn för det är ju rätt uppenbart sen tidigare diskussioner på forumet. Jag fattar inte att styrelsen tycker att Nubbens sätt är ok, tänker på hans medverkan i podden och hur han behandlar spelare.

I ett lag finns det alltid stjärnor men en spelare gör inget lag. Alla bidrar och är viktiga, inte bara "chefens" favoriter.
Kommentera