1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581218 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1931354

Sv: Apropå nånting...
TIK-Lund: Läste den också alldeles nyss. Tycker detta svar från Drugge var ganska oroväckande: "Man går runt och grubblar mycket på varför man inte får spela och vad man ska göra bättre".
Känns som ett stort misslyckande av coachen ifall en spelare inte förstår varför han blir bänkad. Det märks ganska tydligt på svaren att han blivit väldigt negativt påverkad av situationen. Stannar bara för att han verkligen vill få spela på SHL-nivå om jag tolkar rätt. Freddan sa att dom hade ett bra snack "idag" och att Drugge vet vad som Freddan förväntar sig. Det låter som något snack dom borde ha haft för flera veckor/månader sen. Oavsett om Drugge platsar eller inte så känner jag mig upprörd över hur dåligt coacherna hanterat honom.

Freddan tycker Drugge måste bli bättre på "defensiven och fötterna". Är väl rimlig kritik på en back. Konstigt att det gäller för Drugge men Jalasvaara har ett frikort...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
John Cena: Läste ditt svar och det speglar väl ungefär vad jag också kunde känna.
Men sen läste jag det igen och blev då lite konfunderad över:

"Han berättar att självförtroendet påverkas mycket av att sitta på sidan.

– Det är klart att självförtroendet har fått sig en törn. Det är inte katastrofdåligt nu, men det är inte skitbra heller. Så är det. Och det är klart att det blir svårare att spela utan självförtroende. För min del är det nog 80 procent av mitt spel."

Känns lite som att Druggels tar tillfället i akt att försvara sina prestationer på träning med att han inte lyfter istid på match, något som iallafall inte Freddan köper och han kommer sonika heller ej få spela tills han visar sig på träning. Något som Freddan uppenbarligen inte tycker han gjort. Sedan kan man väl spekulera i hurvida framgångsrikt detta är, men det är i sig inget konstigt.
Lite "kryp innan du går" stuk.

MEN om Drugge verkligen har gått runt och funderat över varför han inte får spela fram tills igår så är det ju total katastrof.

Det känns lite moment 22 över det hela, Drugge säger sig behöva istid för att utvecklas - Freddan ger istid till de som utvecklas.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
John Cena: Det finns fler än Jalle, Mjukis Molinder var inne på alla 4 målen förra matchen tex och är riktigt intetsägande som back. Falk har varit allt annat än bra när han var hel. Nej tycker som du att dom misshandlar Drugges psyke. Jimmy Hamrin var ju inne på det i ett Timråpoddenasvnitt för ett tag sen med.
Kommentera