1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577974 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1933086

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2018-12-28
Alltså...vilka jävla moralsegrar vi tagit nu. Underläge, tokforcering och tung press i motståndarzonen sista 10, ut med målvakten och kvittering, sen sent avgörande i förlängningen två ggr om. Så grymt jävla mäktigt! Och sjukt välförtjänt, sett till poängfördelningen den senaste månaden som, det överlag rätt fina spelet till trots, varit alltför skral. Hatten av för det!

Och grymt kul att se Svedberg idag. Jeeez, vilken högsta nivå han har. Bratten i all ära, men...nä. Den här nivån har han en bit kvar till. Hatten av igen.

Och, Wedin Wedin...merde. Vilken jävla chef han är där ute. Han har alltid haft attityden, men jag trodde ärligt talat inte att han skulle kunna bli en riktig målskytt ens på allsvensk nivå. Sjukt imponerande. Inte bara målskyttet, utan drivet, viljan, finesserna. SHL:s bästa forward. Hatten av i ödmjuk bugning.

Plötsligt längtar man till nästa match. Kollar tabeller, statistik. Vill se highlights. Kramar surgrannen och kör dubbla omgångar med frugan. Swishar kebabpengar till kidsen fast dom egentligen borde få en uppsträckning för att, igen, travat disk istället för att tömma maskinen. Spontanringer morsan för att gå på djupet med alla krämpor. Betalar räkningar. Längtar till jobbet för att diskutera hockey med såväl leksingar som djurgårdsjävlar. Osv.

Weird egentligen, hur det kan svänga. Var på väg att slänga ut tv-helvetet med en minut kvar av brynäsmatchen. Nu sitter man här, 4 poäng senare. Och konstaterar: mirakel händer! Och: en bortavinst! Mot nästan-serieledarna!

Nu ska det bli jävligt intressant att se vad som händer framöver. Dessa två matcher bör (ska!) sätta sig i huvudet på spelarna, rakt i belöningscentrat. Den som jobbar får tur. Och: den som vill, vågar och tror kan försätta berg. Det tar vi med oss. 28 matcher spelade, 2 poäng till säker mark. Den som inte tänker "det k a n gå" är faen störd på riktigt.

Hockey ÄR en underbar sport!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2018-12-28
Bragd-Birger: Ja hockey är en underbar sport! Nu tar vi Linköping av bara farten. Mirakelräddningar eller sekunddrama spelar ingen roll bara vi vinner! Mitt tips: Timrå - Linköping 4-3
Kommentera

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2018-12-28
Bragd-Birger: visst är hockey en underbar sport. När vi förlorar är allt skit , vill inte läsa tidningen eller höra på radio och Tv dagen efter förlust match. Om det är någon som frågar hur det gick i matchen vill man bara slå ihjäl dom.
När vi vinner vill man inte missa en sportsändning på någon kanal, läser alla tidningar för att gotta sig i segern,man ringer kompisar som inte alls är intresserade av ishockey och pratar så att dom tror att man är full. Disken,dammsugning och tvätta bilen går som en dans och livet är helt underbart. När barnbarnen frågar om dom kan få en slant ger man dom bankomatkortet med tillhörande kod.
Så visst är hockey en helt underbar sport som försätter en i olika humörsvängningar som man själv inte visste fanns.
Och allt detta bara för man älskar sitt Timrå IK så in i h......
Är det nån som känner igen sig ??
I morgon avslutar vi året med vinst mot Linköping var så säkra.

Gott Nytt Hockeyår på er alla Timrå supporters !!!
Kommentera

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2018-12-28
Bragd-Birger: Ja den där Wedin är ju helt fantastisk, jäklar så han tar för dig därute. SHLs bäste forward vet jag inte men han är grym.
Kommentera