1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577965 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1933168

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2018-12-28
Axle San: Pengahajen Palushaj skulle nog inte krita på för tre år i ett jumbolag som är vad Wedin gjorde. Man har kunnat se Wedins kapacitet sen han kom upp i A-laget, har liksom bara väntat på att det ska lossna. Det tog lång tid, längre än för de flesta men det lossnade.

Jag skulle välja Wedin före Pengahajen ALLA dagar i veckan, oavsett produktion. Det handlar om mer än mål+ass för mig. Det handlar om hur man är som människa. Vilka som står upp när det blåser, kalla det klubbkänsla om du vill. Det är fan nåt som alla har som var med under konkursmarschen till torget. Det är därför man unnar en kille som Wedin all framgång han får. Visst kommer jag sakna honom när han öser in poäng på andra sidan Atlanten. Fast kollar du på vilka vi skeppat dit på senare år så har du stora Timråhjärtan där. Jag tvivlar på att Pengahajen Palushaj kommer att gråta i direktsänd TV om Örebro skulle nå någon framgång efter att han har lämnat. Framförallt efter att han själv avgjort en finalmatch. Det gjorde Elias ”Baby Jesus” Pettersson. Det skulle Wedin också göra. Det kommer inte Palushaj eller för den delen Sallinen att göra.

Vi må ligga sist men vi har nåt som ingen annan har. En jävla känsla. Vi mot världen. Det tar jag alla dagar i veckan före nån jävla pengahungrig transatlant. Vi kan förlora på isen men vi kommer alltid resa oss igen.
Kommentera