1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

578034 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1935540

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2019-01-05
PontusPilatus: Spännande! Jag har själv haft funderingar på Hållander som center, och kanske något som hade varit värt att testa om vi hade haft centerbrist!

Kul att du också satt Palmberg i första som center!

I övrigt ser det hyffsat lika ut med mitt lag, inte jättemycket som skiljer.
Laxen - Persson försökte jag sära på, inte för att de inte är bra tillsammans utan för att jag känner att de blir lite kaka på kaka, framförallt deras tunga hårda sargspel vill jag sprida ut. JP är lite vassare än Laxen men Laxen är bättre på att hålla puck.

Sedan är Collberg utanför mitt lag, får han inte plats i de två första formationerna är han pengar i sjön enl. mitt tycke.

På backsidan är det väl Molinder som skiljer, men om man prompt skall spela honom så hade jag iallafall särat på honom och Ohårdegård som i mitt tycke är det sämst formerade backparet i Timrå för stunden, där skiljer vi nog oss åt mest!

Kul att läsa dina tankar och motiveringar, snabb fråga bara, hur skulle du formera laget om det kom in en ny tilltänkt förstacenter?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2019-01-05
TIK-Lund:

Ja alltså Collberg är ju den spelare man känner mest osäkerhet kring, inte bara för de nya skadan, utan även för den tillbakadragna spelaren han varit sedan han kom tillbaka från höstens skada.

Om det skulle komma in en spelskicklig center så är jag faktiskt lite lur på att testa spela in honom tillsammans med just Collberg som trots allt är en målskytt. Om det skulle ge effekt är ju svårt att förutse. Därav skulle Rensfeldt flyttas på och istället vara en av dem som slåss för en plats i laget, kanske som ytter... Han kommer ju inte att petas med A:et på bröstet och dessutom ett ganska fint lönekuvert.

Många kanske tycker det är dumt att inte sätta ett sannolikt spetsförvärv med Wedin. Men som jag ser det så är det ganska tydligt att Freddan inte coachar laget så hårt att det skulle innebära någon jätteskillnad i speltid att inte spela i förstakedjan. Och PP kan man ju lira i vilket fall. Dessutom är jag inte så mycket för att direkt sätta helt nyinkomna spelare i en miljö som andra förtjänat att vara i, speciellt inte om grabbarna fortsätter på den inslagna vägen nu efter Frölundamatchen där man gjorde en kollektiv höjdarinsats. Jag tycker som sagt Palmberg ska spela med Wedin och Törnqvist. Vore bättre att få igång tilltänkta produktiva spelare såsom Collberg och kanske Ohlsson.

Men men, det är här är ju långt ifrån verkligheten, just nu i alla fall.
Kommentera