1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581754 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1937719

Sv: Apropå nånting...
JanneH: AIK ser väldigt starka ut; Körde över MoDo igen (1-6 på bortaplan) Dom verkar ha hittat en harmoni i laget och siktet alla spelare jobbar mot är glasklart; de ska upp i SHL Oskar är ett mycket bra lag men för mig känns AIK vassare och hungrigare. Dom är också väldigt starka på Hovet där dom också har ett massivt supporterstöd. AIK kommer dessutom att förstärka laget till ett kommande kval (dom fick in 9 miljoner från aktieförsäljningen) Om vi måste kvala till slut så hoppas jag att vi får möta Oskar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Matsg: Och gud förbanna mig om det blir förlust i SHL-kvalet.
Men jag föredrar att se Oskarshamn ta steget upp framför AIK.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Matsg: jag är 100% bakom din linje att slippa möta AIK i kvalet. Mot dem är det 50-50 men resten borde vi vara skyhöga favoriter mot. Men nu får jag riset av Småland igen för vi kommer ju att slippa kvala. Jag hoppas vid gudarna att vår vän i de södra delarna av vårt avlånga land har en bättre kalibrerad kristallkula än mig men jag förbereder mig för det värsta och hoppas på det bästa
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Matsg: AIK har varit outstanding i hockey allsvenskan mörkt för laget som får möta dom i kvalet sen har de en en som heter Anton som håller tre kronor klass. Gäller att inte bli sist i SHL då lär det bli AIK för detta laget... Hua..
Kommentera