1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580608 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1938299

Sv: Apropå nånting...
Jockz: Blir smärtsamt uppenbart att vi ligger efter på så många plan. Sportsligt, ekonomiskt, organisatoriskt, marknadsföringsmässigt och facilitetsmässigt.

Såg ju bra mycket fräschare och proffsigare ut hos HV, till exempel. Medan vi, eller nåja, - Timrå ik, stoltserar med tegel inne i omklädningsrummet. En schysst detalj i retrostil kan tyckas. Men inte fan bryr sig eventuella nyförvärv om nostalgiska tegelstenar i omklädningsrummet. Tänker att helheten skapar en proffsighet. Där ingår schyssta lokaler som är fräscha och har en röd tråd genom helheten.

Och visst; vi är en liten förening med små medel som precis kommit tillbaka till finrummet. Det måste prioriteras och skynda långsamt. Men jag tänker ändå att det finns ett visst signalvärde att ha faciliteter med schysst kvalitet. Även för spelare under kontrakt.

Men; tur som fan att det är ute på isen det avgörs, inte hur fräscha omklädningsrum man har.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Kerstin_k: håller med till viss del. Kollar man HA har vi nog ett av dom finare lokalerna (Leksand, AIK, MoDo som är fräschare). Och prio #1 är inte att renovera dom delarna. Men med tanke på hur fin arena vi har skulle det vara trevligt om resten höll samma nivå.

I år fokuserar vi på att bara hålla oss kvar, och med Wedin, Törnqvist, Kinnvall, Larsson, Salmonsson och även spelare som Hållander och Gallo som är riktigt jobbiga i en bäst av sju ska det inte vara några problem(även om det kan gå hur som helst som modo har bevisat).

Nästa år vill ja se att vi landar minsta 10a i tabellen, åter igen med tidigare nämnda spelare+förstärkning där vi är svag (tex bort med hardegård mot en extra Larsson). Men jag vill också se förbättring i ansiktet utåt. Mer reklam, evenemang, prylar hos lokala butiker och alla dom bitarna.

Året efter de är det dags att ta på sig the big boy pants och göra klubben mer attraktiv som helhet. Fräscha upp lokalerna är en bra början. En utbyggnad med gym, relax och något åt styrelse/kansli kanske också skulle vara något så finns det mer plats för större omklädningsrum för både hemma och bortalag.

Så hade iaf min 3års plan sett ut. Kanske missat något viktigt men jag känner att dessa är de saker Timrå IK behöver mest.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Kerstin_k: Omklädningsrummet såg i princip likadant ut åren vi pressade stora lag i kvarts- och semifinaler också :)
Kommentera