1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580643 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1939243

Sv: Apropå nånting...
John Cena: Självfallet hade en av världens bästa backar haft en enorm påverkan på dagens Timrå.
(Är det inte tid i offensiv zon och förmåga att lyfta spelet man mäter hur bra defensiv moderna backar besitter förresten?)

Min fråga är ju om en enskild spelare hade räckt för att lyfta oss tillräckligt oavsett vem det är. Och om man bara skall lägga allt krut på en individ tror jag det är säkrare att bygga hela laget och komma ifrån "förlorarmentaliteten" i form av en extra coach än att hoppas på en spelarvärvning. Då jag personligen anser att det är just hjärnspöken som kan sätta de främsta käpparna i ett kval.

Men inget skulle göra mig lyckligare än om det finns någon hockeymessias där ute som på egen hand lyfter laget tillräckligt för att slippa kval öht (även om jag inte tror det).

Sedan är det väl inga större problem med Timrås offensiv hursom? Hittills har det ju inte spelat någon större roll hur många mål vi gjort framåt när vi bakåt läcker svårare än en P R O äldste på varan med blödarsjuka och ett par band 7.62 i buken.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
TIK-Lund: Angående din parentes-fråga så det var lite så jag försökte säga med Burns. Så vi tänker nog lika där. Jag tror också att en mentaltränare skulle hjälpa. Borde vara betydligt billigare än en värvning. Använder vi kanske redan sånt? Tyckte Wedin pratade om det på någon timråpodd men jag förstod inte om det bara var privat eller inte. Jag har många gång känt att Svedberg skulle behöva prata med någon om sina raseriutbrott. Mattson höjde sig rejält efter han träffade en mental coach iaf.
Kommentera