1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

578016 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1942836

Sv: Timrå IK - Djurgårdens IF 2019- 01-31
Det utan tvekan värsta med hockey är negativiteten vid varje förlust. En matchen skyller vi på målvakten, nästa match skyller vi på tränaren, efter de skyller vi på ledningen och efter att vi gjort de tvärsågar vi hela laget.

Tycker fan det räcker nu. Klubben med ledning, tränare och spelare gör det dom kan och dom gör inte ens ett dåligt jobb. Vi har ett lag som borde ha varit avsågade för länge sen. Det är vi inte, faktum är att vi ligger precis där vi visste att vi skulle ligga fast med mycket mindre marginal än alla hade förväntat sig. Så med de har spelarna skött sig.

Freddan har också fått ut jävligt mycket av våra spelare. Nubben sa att vi skulle skapa våra egna stjärnor och de tycker jag vi har gjort med wedda, kinnvall och Törnqvist framför allt.

Ledningen(nubben) gick in i silly med ett massivt handikapp men lyckades ändå nypa en hel del nyttiga spelare som andra lag garanterat suktar över. Printz och jalle var en miss men laxen är utan tvekan succé.

Vad förväntar ni er egentligen? Det är inte roligt för någon just nu men hade det verkligen varit att föredra att göra en Leksand som vi hånat och skrattat åt för sina legoknektar. Vill vi kasta pengar i sjön vi också?

Idag mötte vi shls kanske bästa lag, med den bästa kedjan och en av dom bästa målvakterna och hade vittring på poäng, och vi gjorde det utan Wedin. Att påstå att vi är chanslösa mot AIK är helt befängt. Vi är hästlängder bättre än khk var ifjol och AIK är sämre än vi var ifjol. Ändå var det en tajt serie mellan oss och khk.

Argumentationen verkar vara att AIK kommer vara taggad och hungriga medans vi skulle vara trötta, ledsna och omotiverade. Ni tar alltså med Timrås nerver i kvalet men antar iskallt att AIK inte har några nerver. Har ni spelat en final eller liknande och varit så nära seger att ni kan känna doften av den? Det är inte så jävla lätt de heller.

Näe, jag hoppas inte vi tar in nån legoknekt som bara kostar pengar och som producerar mindre än Parks. Vi är inte ett dåligt lag, bara lite sämre än andra lag i shl. Men vi är fan inte sämre än ett lag i HA.

Mvh den evige optimisten
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Djurgårdens IF 2019- 01-31
{Öndulat Jag har följt Timrå IK ( WÖ , WÖF , ST hockey ) i väldigt många år. För mig är det laget som vinner och förlorar. Vi har haft många sk. stjärnor genom åren ......men...vad vore dom utan alla dessa grovjobbare eller vattenbärare som dom också kallas .
För mig är alla lika mycket värda i det lag vi har ......jag är helt övertygad om att alla i laget vill samma sak...VINNA.
Jag älskar mitt Timrå men blir lite ledsen när jag läser så mycket skit om vissa spelare.
Jag blir också ledsen och besviken när vi förlorar men det uppvägs av den otroliga glädjen när vi vinner.

Vi är Timrå och vi ger aldrig upp.....det gäller både laget och oss supportrar.
Kommentera


Sv: Timrå IK - Djurgårdens IF 2019- 01-31
Öndulat: hur många hästlängder bättre var Modo än leksand året dom åkte ur?
Kommentera

Sv: Timrå IK - Djurgårdens IF 2019- 01-31
Öndulat: Jag håller på dig. Du skriver som jag tänker. Heja.
Kommentera