1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580560 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1943956

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Jag vill tro att merparten av de som köpt aktier gjort det med syftet att man vill vara med och stärka upp klubben, även om det är lätt att helt köpa sin verklighetsbeskrivning utifrån hur de som skriker högst här resonerar. Det vore så klart fullständigt vansinne och bedrägeri att ta pengar man öronmärkt för klubbens framtida arbete och kasta iväg på några kortsiktiga värvningar nu. Sånt måste man isåfall lösa ur årets budgetering, det tror jag alla begriper om man tänker ett varv extra. Ursprungsidén till själva aktien kommer ju ur att man på något sätt vill markera att föreningen fyllde 90 år förra året, och att man vill lämna de senaste tio årens turbulens bakom sig en gång för alla.

Jag hoppas att man använder de där stålarna klokt, exempelvis genom att skapa förutsättningar för att fler i distriktet ska få chansen att börja spela hockey. Kanske kolla av den där mytomspunna träningsanläggningen Frölunda stoltserar med och skapa något liknande. Öka föreningens attraktionskraft överlag. Överlever vi i vår med kontraktet i behåll så hoppas jag även att man börjar ta ett jätteansvar som SHL-förening och låter mindre föreningar i distriktet få ta del av kakan. Jag vet inte om det görs redan idag men så måste det fungera om det här lilla pyttedistriktet ska kunna hävda sig på sikt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Jag låter mina 3 aktieköp (ursprungspris) stå kvar.

Och det är väl faan. Uttrycket "Snåla smålänningar" (Tingsryd 5,8 miljoner) får val anses vara ersatt av "Ännu snålare jävla medelpadingar som ska ha både hängslen och livrem och garantier och få Timrå IKs ledning kyssa deras fötter och lova omedelbar framgång till vilket risktagande som helst för att jag ska satsa en jävla krona i den där föreningen"

Riktigt förbannad på det usla resultatet. Men köp en solsemester 3 gånger per år istället, gör det.....Och ny bil, snöskoter, fyrhjuling, tvåhjuling och renovera huset varje år istället. Det hade räckt att stampubliken, hard core-kärnan, de som anser sig vara riktiga fans på uppskattningsvis 3.000 personer hade köpt 1 (EN) aktie var till ursprungspriset 1928 för att summan skulle blivit 5.784.000 kr. Och så några företag på det...
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Du är fantamej ett geni på riktigt!

Men seriöst så handlar det inte om att plocka in Pavel Rosa för en kvarts miljard för att göra sju poäng, utan att bygga någonting som inte blir en rekonstruktion igen om fem år. Och att vi tävlar på den här nivån igen redan nu är sinnessjukt starkt av föreningen och alla inblandade.
Kommentera