1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582246 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1944024

Sv: Apropå nånting...
Jockz: Stor chans att fler är intresserade om/när TIK huserar i HA...Allt måste göras i rätt ordningsföljd. Först försöka med alla medel stanna kvar i SHL år 1. År 2 med förhoppningsvis större kassa förstärka laget. Ungdomslag, damlag och sociala projekt får vänta tills SHLplatsen och ekonomin känns stabil. Frågor på det?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Aktielansering blev ju en flopp dels på grund av tidpunkten för lanseringen. Jag har tidigare sagt att lanseringen skulle ha startat i våras efter det lyckade kvalet. Att införa den när folk ska lösa årskort och över jul blev ju ingen hit direkt. Sen så verkar en del tro att man omgående skulle utöka satsningen på ungdomslag och starta ett damlag men allt detta skulle ju ske på sikt när ekonomin förstärkts ytterligare. Sen håller jag med om att pengarna just nu måste gå till förstärka laget för att bli kvar i SHL även om det inte är en garanti för att lyckas heller. Stanna i SHL är nog det enda som kan ge ekonomisk tillväxt på sikt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Nisse på Mon: vi har väl redan en rätt hyffsad ungdomssatsning och så länge vi inte drar in på den så är jag helt tillfreds med att pengar och fokus ska ligga på att etablera oss som ett SHL lag. När vi jobbat upp en stark SHL organisation kan vi lägga till ett damlag
Kommentera