1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

524067 inlägg · 6214 ämnen

Inlägg #1949026

Sv: Malmö Redhawks - Timrå IK 2019-02-18
EllaDa: Nää,, jag kan väl inte hockey som har en hoj på bild, annat med dej som har en världsstjärna på bild. Du kan hockey du.!
spelar ingen roll om det är hans första säsong, det är väl ingen jävla välgörenhetsorganisation vi håller på med? ? Sen är det fler än Drugge som är undermåliga. Nu vart det Drugge som blev syndabock igår med sin puckout som var helt onödig. Han gör flera enkla misstag i egen zon, jag vet inte om du studerar honom nåt på plan. Många skäller som fan på Hardegård här, och kör med svågerpolitik som är fan så löjligt och omoget. och just Hardegård gör också sin första SHL säsong, men JAG tycker han är fan så mycket bättre än Drugge. Drugge kommer aldrig bli en SHL spelare men det kan Hardegård bli.
Jag är lugn.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Malmö Redhawks - Timrå IK 2019-02-18
Tikkare: detta var bland de roligaste jag läst på länge. Du har öga för spelförståelse du. Hardegård och du besitter ungefär samma kapacitet på den fronten. Själv tycker jag att Svedberg som orsakade 5 mot 3 är den egentligen syndabocken som från ingenstans får ett frispel och drar på sig utvisning. Lycka till med din fortsatta analyseringen av våra spelare. Du lyckas suveränt........
+1
Kommentera