1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580620 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1950017

Sv: Apropå nånting...
jå1: Bra Freddan! Nu har du gjort ditt och lagt korten på bordet. Nu m å s t e Nubben agera, allt annat vore tjänstefel på riktigt.

Men allt bottnar i ett undermåligt jobb att bygga truppen. Bära eller brista-strategin var dömd att misslyckas. Att tro att man kan bygga ett lag enbart för ett kval och tänka att de 52 matcherna innan är skitisamma är lika delar urbota korkat och djävulskt cyniskt mot de ledarna och spelarna. De får ingen chans, som att låta en ponny springa elitloppet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Jag förstår inte din logik, du är posetiv till Freddan har gjort sitt i förenigen och bör lämna. Du nämner även helt exemplariskt vilka förutsättningar han fick från dag ett, är det verkligen rätt att kasta skit på Freddan? Som jag ser så bör man börja med att komplettera ledarstaben fullt ut precis som det är i alla SHL lag. Det största problemet i år är LEDNINGEN där har Timrå IK sååå mycket att lära det stinker så sjukt mycket losermentalitet därifrån så det är skrämmande!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Ja lika dumt och vansinnigt som det var på Thomas Johansson o Christer Ericssons tid, lika dumt och vansinnigt har den här SHL satsningen varit. Hur dum kan en klubb ledning o styrelse få vara egentligen?
Mina tränare för resterande matcher blir Dahlen och Lill Kenta.
Kommentera