1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577909 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1958552

Sv: Apropå nånting...
Tikkare: klart vi håller på laget från landet Timrå har oerhört svårt vinna på hovet. Hoppas nu Dalroth och co visar vart skåpet ska stå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
TD: Jag tycker att vi ska sluta en gång för alla med att säga att Timrå har oerhört svårt att vinna på Hovet. Det börjar bli tjatigt. Även om det varit så hitills så spelar det mindre roll. Lag kan inte leva på gamla meriter och trender är till för att brytas. Om man tror att man ska förlora i förväg så gör man det också 9 gånger av 10. Aik är ett bra hockeylag men det betyder inte att Timrå förlorar jämt på Hovet. Spelarna måste göra som Oskar dvs tro på sig själva då kan det gå vägen.(om vi nu får möta dem) Det räcker att vi gör ett mål mer så vinner vi både i NHK och på Hovet (som också ska skrotas snart för nya kontorsbyggnader). Mera optimism och mindre rädsla!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
TD: det är så slarvigt och söligt spel, jag skulle vilja påstå att vi har ett par nivåer till på detta om vi spelar med fullt lag. Sen är ett kval alltid ett kval men inte är det något böljande skönspel lagen visar upp i den här matchserien.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
TD: haha.... tänk va tydligt man hör kommentatorernas lycka när AIK tar ledningen.... opartiskhet när den är som sämst.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
TD: IKO sitter kvar i omklädningsrummet
Kommentera