1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582259 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #19615

Sv: Supportermatchen
Smokey:
Ryktet om atackopelns hädanfärd är kraftigt överdrivet. Den har hamnat i en rejäl formsvacka bara. Har nu satt den i hårdträning. Följer då ett träningsprogram som enligt obekräftade uppgifter skall ha tagits fram av självaste Peo Larsson då han i sin ungdom hade samma kvalitét på sina bilar. Med ett sådant program kommer den naturligtvis, likt Timrå IK, snart att åter vara i toppform. Har full förtröstan för det träningsprogrammet. Du vet ju vad det står på pengarna i Timrå. " In Peo we trust". Faktum är att Opeln eventuellt kan vara redo för match redan på tisdag och då i Jönköping. Besked om detta kommer under måndagseftermiddagen.
Träffade faktiskt en skum typ där på andra sidan Östersjön. Han ville sälja en nästan ny BMW för bara några hundralappar. Han hävdade bestämt att den var ärligt importerad dit. Men jag tvekade och valde till slut att avstå. Det som avgjorde skaen var att han påstod att BMW levererades utan tändningslås och chassinummer till det landet. Dessutom var det visst frågan om en paketaffär. Jag skulle visst också vara tvungen att köpa med någon skum vitrysk hockeyspelare till Timrå IK (har bara DIMMIGA minnen av den detaljen). Då fick det vara.
Beträffande plats på vårdavdelning till en på senare tid flitig GB:skribent. Vänd dig med förtroende till mig. Vi har för tillfället gott om platser. Dessutom saknar vi f.n. överläkare vilket sätter stopp för alla utskrivningar. Detta skulle alltså garantera en mycket lång vårdtid.

TIK Bergslagen behövs alltså på läktaren. Det är ställt utom allt tvivel. Vi siktar på resa till Jönköping och tre poäng där. Tror du för övrigt att vi kan behöva ett negotips från DJ Hemp??? Jag kan efterlysa ett sådant på Giffarnas GB i så fall.
Kommentera