1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581223 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1963137

Sv: Apropå nånting...
Raggaren Putte: det hade ju varit mer konstruktivt av dig att föreslå några åtgärder som skulle få timråborna att gå och se Timrå IK spela i sin egen bygd istället för att bränna av fullständigt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Hockeyoraklet: tror jag skrivit det förut men min lösning om jag fick bestämma hade varit att bygga en ny infart som går direkt till Arenaparkeringen från e4an. Hockey bussarna gör det redan smidigt att ta sig från centrala Sundsvall till matchen och tillbaka igen. Därimot blir det en jävla flaskhals med 2 rondeller efter avfarten från e4an. Tycker verkligen inte arenan ligger för långt bort, inte ens då jag bodde inne i stan kändes det jobbigt att ta sig till matcherna. Tar ju bara en kvart med bilen. Köerna som uppstår är inte så roliga dock.

Men i ärlighetens namn tvivlar jag på att det är tillgängligheten som är problemet. Är väl intresset som är lågt? I en liten ort som Timrå går sportslig och ekonomisk framgång hand i hand.

Vinner vi kvalet nu lär det dyka upp några fler huvuden till nästa säsong, och går det bra för oss då dyker så småningom ännu fler upp vilket leder till ännu större möjligheter för sportslig framgång.

Knivigt och känslomässigt ämne som tål att diskuteras tycker jag. Men än är det inte av någon egentlig relevans.
Kommentera