1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581017 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1968468

Sv: Apropå nånting...
Vill tacka alla HS-Modoiter för respektfullt hanterande av vårt debacle. Har inte sett nåt gottande inlägg härinne även om jag förstår att ni småmyser nu. Allt annat vore ju onaturligt. Och ni som skrivit, rytter och puffe bl.a, har gjort det värdigt och snyggt 👏
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: I ärlighetens namn tror jag inte att det är många som småmyser. Vi har det alldeles för färskt i minnet själva för att kunna vara skadeglada. Möjligtvis hade jag kunnat mysa lite ifall Frölunda, som har satt i system att sno de bästa juniorerna från andra lag, hade åkt ur, men Timrå? Nej.

Som jag skrev i MoDos forum så finns det en egoistisk sida hos mig som är glad över att vi spelar i samma serie igen. För i ärlighetens namn klarar jag inte av att engagera mig när MoDo spelar borta mot Pantern i Rosengårds ishall med 200 åskådare på läktaren. Att spela i Allsvenskan känns inte lika pissigt ifall det finns andra klubbar med lite själ och historia.

En viss mån av rivalitet mellan klubbarna är viktig för intresset. Men den roliga rivaliteten uppstod när båda klubbarna var riktigt, riktigt bra. Vi vill ju spöa er i en SM-final, inte i Allsvenskan.

Så, skulle jag få regissera nästa års säsong, så hoppas jag att MoDo och TImrå kommer 1:a och 2. Därefter förnedrar vi er fullständigt och vinner med 3-0 i matcher. Och sedan går båda lagen upp till SHL. Om det blir så, lovar jag att komma hit och trolla och provocera ;-).

Önskar er all lycka till nästa säsong, förutsatt att ni är något, något, något sämre än vi. :-)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: ...och Ivandrago o Dundee är 2 sympatiska deltagare med bra split vision och precisa inlägg. Nästan som Manfred Kaltz.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Med tanke på allt " Häcklande " som
HS-Modoiterna har fått utstå av medlemmar här på Timrås Forum. Så är det fantastiskt fint gjort av dom. 👏
Kommentera