1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581144 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1988320

Sv: Apropå nånting...
Många spekulationer nu. Inga fakta.

Styrelsen har åsikter om hur klubbchefen agerat men väljer att inte peka ut någon enstaka händelse.

I princip kan en person agera mot klubbens riktlinjer utan att det är ett brott.

I det här läget ska man nog inte vara för snabb att döma utan en polisutredning får avgöra om något brott har begåtts eller ej.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Johan J: true that!

Bra om vi inte fått mångmiljonintäkter från någon flyttfirma i Sollefteå bara.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Johan J: Så här låter det från Backlund i allafall. Saxat från Aftonbladet.

"Timrås styrelse vill inte gå in på några detaljer om vad som har hänt men ordföranden låter att förstå att det handlar om allvarliga händelser.

– Vi tycker inte att han har följt föreningens värderingar när det gäller affärer, vi står för rent spel och att regler ska följas. Det handlar om de affärer han har gjort som vi inte kan ställa oss bakom, säger Lars Backlund.

”Handlar om vår existens”
Timrå-ordföranden säger till Sundsvalls Tidning att det inträffade inte kommer att påverka klubbens ekonomi och att de kommer att gå skadeslösa ur det inträffade.

– Vi kommer att göra en polisanmälan, för vi vill se om det är något fel som har begåtts. Vi vill ju göra det här lite grann för att skydda föreningen – för det handlar om föreningens existens i det klimat som är i dag med Östersunds FK, med alla andra idrottsföreningar som gör fel saker känner vi att det här är rätt för oss, säger Lars Backlund till tidningen."
Kommentera