1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580544 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1989644

Sv: Apropå nånting...
FH - avdammad:

Fast luktar ändå illa om detta.

Man tvingar fram ett sekretess avtal, sedan går man ut och avrättar honom offentligt. Inte så smart, och förstår att jörgen anlitat advokat. Undra om han inte utreder möjligheten att få svara upp och hävdar att klubben först brutit sekretessen så avtalet gäller inte.

Måste ligga något begravt här, annars brukar det låta att man skiljs i samförstånd.

Skulle inte förvåna mig om fler är inblandade (som sitter kvar) ifall detta är ekonomiskbrottslighet, och man valde att offra Jörgen för att rädda sig själva. Ofta vet ju personerna runt omkring precis vad som pågår, så svårt att se att han på egen hand fört alla bakom ljuset.

Spännande att se vart detta tar vägen som utomstående. Liten grupp och snart kommer rykten och info att börja spridas.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Jo detta luktar unket och håller helt med om att det är så oerhört klumpigt och naivt agerat att avrätta han offentligt. Speciellt i detta läge där inte ens han blivit dömd för nått. Jörgen men kommer yrka på skadestånd för att han blivit uthängd utan att anse att de har bevis för nått. Antingen är Jörgen riktigt bakom flötet och är förblindad av sitt agerande eller så har Backlund med flera i styrelsen gjort bort sig ordentligt!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Jadu, här ligger mer än en kennel begravd. Som utomstående vet man ju inte ett smack så jag finner det lönlöst att spekulera. Dock oerhört intressant att följa framledes, vilka lik som grävs upp och vilka som grävs ner....
Kommentera