1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

520385 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #1993272

Sv: Timrå IK - Västerås IK 2019-10-09
TIK-Lund: Det som ligger en spelare som Hardegård i fatet är ju att han SER dålig ut, i det att han är lite styltig och stel. Spelare med lite märklig uppenbarelse på isen blir ofta hackkycklingar, vi har massvis av exempel genom åren. På samma gång har man sett en hel drös skridskofantomer/försäsongs-Gretzkys passera revy utan att varesig bidra med något eller riva upp negativa känslor bland supportrarna, en sån som Sebastian Collberg SER ju bra ut. Eller Petr Tenkrat, eller vilken speldum hockeyspelare som helst.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Västerås IK 2019-10-09
Knylan: Det ligger en hel del i det du säger. Ohårde sticker ju onekligen ut, detsamma kan man väl säga om Södraberget som även han har en "okonventionell närvaro" på isen.

Skulle vilja påstå att Ryno i FBK också har en liknande "aura".

Haha Tenkrat är brorsans favoritspelare i TIK genom tiderna!

Att vi fortsätter satsa på en sådan som Ohårde visar dock att Timrås ledning inte bygger laget på "feeling", utan man har hängt med i utvecklingen på denna punkt. Något som jag annars (Nubben i synnerhet) varit lite orolig över.
+1
Kommentera

Sv: Timrå IK - Västerås IK 2019-10-09
Knylan: Man ser det man ser, just nu tycker jag att man överlag ser med för ljusblåa ögon efter just denna match. Jag tycker VIK var snäppet bättre överlag i spelet 5-5, vi hade uppenbarligen bättre spets och Myrenberg hade inte sin bästa dag, annars hade det varit kniven på strupen. Jag saknar att man på hemmaplan kliver in och kan diktera villkoren, nu var det ofta vi som fick anpassa oss och så skall man i slutänden vara ett hot uppåt så kan det inte se ut så mot ett lag som VIK på hemmaplan. Men starkt att vinna även om spelet och helheten haltar..
+9
Kommentera

Sv: Timrå IK - Västerås IK 2019-10-09
Knylan: Kan ju fan inte vara lätt för backarna heller när de rullar runt på alla sju och dom har en ny brevid sig i vartannat byte
Kommentera