1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581148 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1995407

Sv: Timrå IK - Almtuna IS 2019-10-16
Clay.2: Det får du gärna utveckla, vilka har Timrå värvat in på juniorsidan som har gjort att dessa två på något sätt har fått stått åt sidan? Sirén var en påläggskalv och var en nyckelspelare under juniortiden, han fick 22 matcher i Allsvenskan under hans sista år som junior. I samma veva kom Dahlén iofs.. Lindblom hoppade av J20 ifjol för att gå till AIK, inte kvar där och början av denna säsongen i Vienna Capitals utvecklingslag och nu Hudiksvall. Det var nog inte läge att ge honom speltid i SHL ifjol direkt.

Eventulla potentiella spelare för a-laget javisst, men steget från juniorhockey till seniorhockey är större än många tror. Sirén har harvat runt i Div 1 utan att ha gjort avtryck någonstans egentligen. Lindblom,ja, vet inte riktigt, tycker du att han skulle ha spelat SHL ifjol eller?

Jag vill hävda att är du tillräckligt bra så får du chansen, när du får den så gäller det att ta den. Ibland lyckas det inte just där och då, men har man tillräckligt med pannben så finns det alla chanser i världen att få en ny chans. Typ Didrik, Kinnwall med flera och i årets trupp Johan Lindholm, inga spikraka vägar direkt men det kan gå om man vill.

Så med andra ord, jag ser inte vad Timrå skulle ha gjort annorlunda i de fallen du nämnde.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Almtuna IS 2019-10-16
Alltså det är så jävla dåligt ljud på Cmore. Kommentatorn tar upp 95% av ljudet, medans man knappt hör ljudet från arenan. Ibland justeras detta mitt i matchen men för att nästa match låta precis lika uselt igen. Måste ha tvn på extremt hög nivå för att lyckas höra något från arenan, men då blir kommentatorns ljud för högt också.
Låst ämne