1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

523281 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #1997044

Sv: Apropå nånting...
Huge: Han gör precis som du, en bedömning och antar utifrån nuvarande kunskap. Men sånt är kanske endast ok om du gör det? Eller om den som gör det siar positivt kring Brynäs? 🤔

Lindgren "påstår" inget, det är du som läser in det. Antagligen eftersom du ständigt blir så oerhört provocerad varje gång kritik riktas mot Brynäs
+4
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: När har jag gjort nån bedömning öht om hur tufft vi ev kommer att få det i ett kvalspel?
Läser du inte vad jag skriver?
Det ju just för att det idag är meningslöst och ointressant att bedöma hur tufft vi isf kommer att få det i mars, som jag idag inte gör nån bedömning av saken öht. Jag säger bara att det kan bli tufft eller lätt, vem vet?
Kom igen i mars om det blir aktuellt så ska du få en bedömning, då känns en sådan isf mer relevant och värd att ifrågasätta eller hålla med om.
Lindgren slår in dörrar som redan är öppna, vilket jag redan påpekat, när han påstår nåt så självklart att SHL-lagen i allmänhet brukar få det tufft.
Det hade vi ju ingen aaning om....
Kanske är du själv som i det här fallet blir provocerad när nån framför tanken att Lindgren bara gissar och att ditt Timrå är det lag som isf kommer att få det tufft mot oss i ett ev kval?
Jag blev ”provocerad” av Lindgrens ointressanta och meningslösa självklarheter han presterade, inget annat.
Kommentera