1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581689 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1999532

Sv: Apropå nånting...
MrLöven: Men va? Du är då väldigt säker på din sak.. Vad är det som säger att vi inte kan göra samma sak och vinna matcher utan dahlen? Förstår inte ditt resonemang faktist Du tror att löven är odödliga oavsett och att hela timrå står och faller totalt på en spelare låter det som? Det är dåliga hockeykunskaper.. Visst har ni ett jättebra lag men alla lag har sina frälsare och eran är cannata lika mycket som väran är dahlen.. Vi har lika mycket Lööke, Lundin, Hartman som ni har Crandal, Vesel och hutchings utöver... Så vad är skillnaden?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
TIK1928: tror absolut inte att vi är odödliga och jag vet att ni har ett jättebra lag! Väldigt säker, vad får du det ifrån ??...jag spekulerar och funderar på samma vis som många andra här! Från vissa av er låter det som att om Cannata blir skadad så kommer vi att rasa ihop som ett korthus! Pettersson har visserligen bara stått 2 matcher men har 91,7% och 1,5 GAA så nog har han visat att han håller de gånger han fått chansen.
Dahlén och Lundin är ju rätt överlägsna i poängligan! Det finns väl alla möjligheter för övriga att kliva fram och leverera redan nu...och inte vänta tills en eventuell svacka infinner sig för Dahlén och Lundin, kanske därför ni har 15 st som står på minusstatistik...
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
TIK1928:
Timrå är medelmåttiga i 5 mot 5. Kommer Timrå fortsätta vara ett topplag om powerplay försämras? Det vore spännande att se.
Björklöven är oftast dominanta i 5 mot 5 och har även ett grymt power play om än snäppet sämre än Timrås.
Kommentera