1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581192 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2006850

Sv: Timrå IK - Mora IK 2019-11-22
Gorkyman: Gick in och kollade på statsen för Harde. Har inte läst så noga här inne men många verkar tycka Hardegård är en dålig back. Men enligt statsen så är han en av våra bästa. 6p på 14 matcher, vilket bara är ett poäng bakom Westerlund som leder våran backliga. +4 i +/- också (även om alla inte gillar den statistiken). Trots det så spelar Hardegård bara ca 17 min per match medans Westerlund spelar nästan 21 minuter. Kanske minns fel med många av Westerlunds poäng kom tidigt på säsongen när vi hade omänskligt bra PP. Jag tycker själv att hans form tyvärr sjunkit en hel del sen dess.

Så egentligen så är Hardegård en mer effektiv back i offensiven just nu. Mer subjektivt sett så tycker jag han skjuter bäst av alla backar. Westerlund var aldrig ett hot i PP på pointen. Däremot tycker jag Westerlunds förmåga att ta emot och passa pucken varit bra hela serien. Vilket har lett till långa PP-anfall. Något som jag inte sett Hardegård göra. Blir intressant att se om ett bättre skott kommer väga upp för sämre en spelfördelning.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Mora IK 2019-11-22
John Cena: Apropå pp o pucktrygga backar så vill jag klämma in Leronbäck. Hur är hans bössa är har jag sämre koll på.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Mora IK 2019-11-22
John Cena: Jag tror det var Knylan som var inne på att hans framtoning gör att han sticker ut och ser lite gänglig ut och därmed uppfattas som sämre.

Det jag reagerat på med Hardegård är att han verkar så jäktad och impulsiv, känns som att en indianare aldrig är långt bort, eller ett konstigt pucktapp eller en missad tackling. Men det kanske hänger i hop med hans framtoning.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Mora IK 2019-11-22
John Cena: Är väl just Westerlunds puckskicklighet som är grejen, då han hittar bra lösningar plus att han är bra mkt vassare än Harde på grillorna om det skulle bli en kontring. Gillar egentligen inte att spela PP som vi gör, utan vill helst ha 2 backar, kan även vara en forward på blå som mattar skott in mot mål, där man jobbar på att skymma/styra och slå in returer. Men just några sådana hårdskjutande spelare har vi inte, eller så får dom inte visa det när vi ska spela runt och hitta öppna lägen.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Mora IK 2019-11-22
Abstinensen börja att dyka upp!
Moras tränarbyte måst gör effekt snart..
Deras 7 raga förluster vänns nog snart...
Bar vi slipp vara mä om dä!
Vi ä ju int bra nu trots 3 raga vinster!
Freda och Vin kvinnor å sång!!🗣💃🍷🎶
Ge oss FRID Å VINN IKVÄLL rabbhalvor!!👊👊👊👏👏👏🙏
Låst ämne