1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580525 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2013726

Sv: Timrå IK - Karlskrona HK 2019-12-13
Woody: håller med om att Wahlgren förmodligen gjorde sin bästa match i timråtröjan. Bara hoppas att han fortsätter därifrån, för jag börjar tvivla på att nubben släpper honom.

Spelmässigt totalt tycker jag att det går framåt. KHK v a r riktigt jävla usla, men så klart att Timrå hjälpte till att få dom dit. Bara det att man backar i bp när #54 har pucken och får glida in i skottytan...där visste man att det skulle bli mål redan när han laddade upp slaggat.

Nu blir det spännande matcher framöver, mot toppkonkurrenter. Status på Nässlan?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Karlskrona HK 2019-12-13
Bragd-Birger: Jag tror att Wahlgren är en av de där spelarna som Nubben kan fixera vid då han ser någon potential som inte alltid är helt enkel att hitta för alla andra. Som David Westlund t.ex. men även med goda exempel som Anton Wedin och Didrik Strömberg.

Nu är ju Wahlgren en etablerad stortalang så jämförelsen haltar väl en aning, men han har nog långt ifrån fått sin sista chans. Det viktigaste i dagsläget är väl att vi kan hitta en roll för honom där han hela tiden kan bidra och då behöver inte det nödvändigtvis handla om att vara en poängspelare för där är han bevisligen inte redan i år. Men han är jävligt spelintelligent och kan bidra på andra sätt, bara han smalnar av sin egen to do-list.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Karlskrona HK 2019-12-13
Bragd-Birger: För mig så känns Wahlgren som en spelare som har allt nödvändigt för att bli en bra hockeyspelare i sig, men han har huvudet någon helt annanstans. Han är nog van att det mesta kommer av sig själv och inte behövt jobba så hårt för det som junior. Att ge han chansen en hel säsong är att gambla, men det gillar ju nubben. Grabben är iaf i en uppåtgående trend och kan han bygga vidare på det kan han bli viktig då vi behöver det som mest.

Bara spekulationer såklart men jag hoppas innerligt att han lyckas, bara för att Modo gav upp på honom!
Låst ämne