1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580615 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2017880

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2019-12-29
Bragd-Birger: Valpiga var ordet. Jag tror den mentala hälsan mår bäst av att acceptera det faktum att en HA-final för Timrås del är avlägsen. Det är dock inte detsamma som att möjligheten till happy ending är lika avlägsen. Jag tror våra möjligheter i en fortsättningsserie är stora och i ett ev möte med förloraren från HA-finalen skulle förutsättningarna vara väldigt öppna
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2019-12-29
mikenomad: Så är det, högst sannolikt. Lagen framför går alldeles för bra för att vi ska hinna hålla det poängtempot då våra grundförutsättningar såg annorlunda ut från start. Modo och Löven har ju byggt för detta i flera år, vi blev istället tvingade att börja om från scratch i stort sett. Men tid finns det fortfarande, oceaner av tid. Vi brukar också ha för vana att göra vår bästa del av säsongen under den sista tredjedelen, fjolåret undantaget. Ju längre vi får jaga desto bättre känns det som, samt att Nubben måste försöka krydda till truppen en smula.

Det vore ju märkligt, annars. Om vi ska gå en hel säsong, som topplag, men att det på samma gång känts som att det aldrig riktigt tog ordentlig fart. Jag vill tänka mig att vi kan ha en peak kvar, att vi haft för vana att göra starka slutspurter har ju säkert att göra med att vi konsekvent jobbat med väldigt unga trupper där det naturliga är att det tar lång tid innan allt skruvats på plats.
Låst ämne

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2019-12-29
mikenomad: exakt så jag tänker å. Ett mysscenario vore ju att möta ett modo som precis torskat mot Löven.
Frågan är hur länge BIK ska leka humla dock. Börjar bli rädd för att dom faktiskt är på riktigt.
Låst ämne

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2019-12-29
mikenomad: Det blir misstag, men vi har ju också ett väldigt ungt lag. Och jag tycker att det blir bättre för varje match. Så jag ser också fram emot våren med tillförsikt!
Låst ämne