1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580034 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2023090

Sv: Apropå nånting...
När alla är friska och krya hade jag gärna sett följande forwardsuppställning:

Dahlén - Lundin - Lööken
SebbeOh- Nässén - Lindberg
Walli W - Madsen - Hartmann
Kaijser - Berglund - Bojjan
Extra Lindholm

1a: I mina ögon relativt självskriven. Tycker att det ofta är Lööke som lyfter Jonte snarare än tvärtom. Han gör ett gediget arbete kring sargena och skapar ytor åt JD. Bra kemi med Lundin.

2a: Det svåra beslutet är vem man ska sätta som tredjelänk till Nässén(som jag tror kommer ta kliv varje match) och den oerhört nyttiga Ohlsson. Valet faller ändå på Lindberg, som jag anser är den spelare som är bäst på att täcka puck i anfallszon och vända bort spelare. Tror att det även finns mer att hämta i honom sett till hans meriter.

3e: I mina ögon har Madsen varit vår bästa spelare säsongen igenom. Han gör knappt ett enda misstag och har även börjat producera lite. Sällskap får han av Hartmann som är ruskigt vass på att vinna tillbaka puck (hur ofta har man inte sett honom åka en meter bakom en motståndare och på något vänster lyckas stjäla pucken) och nyförvärvet WW. Detta känns som en oerhört tung och jobbig kedja att möta.

4e: Kaijser har tagit stora kliv och har verkligen förtjänat mer speltid. Bojjan har lyft sig på slutet och Berglund skapar trots allt en del nytta med sitt spel. Tycker att det står mellan honom och Lindholm vem som får spela 13:e, men just nu ser jag hellre att Lindholm tar den rollen. Dock tycker jag att man bör spela honom i PK tillsammans med Bojjan istället för lill-charles som är alldeles för långsam och tycker för lite ytor.

Alla kanske inte håller med om min line-up men smaken är olika. Däremot tror jag att de flesta kan hålla med om att laget genast känns starkare när man plockar bort Wahlgren som inte åstadkommit ett jota denna säsong.

Avslutningsvis vill jag ge lite extra ros åt firma Madsen och Sebbeoh i PK. Känner mig nästintill trygg varje gång de är på isen. Att de dessutom lyckats med bedriften att göra 5 PK mål tillsammans är en härlig bonus.

Tack och bock
Kommentera