1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

522078 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #2023327

Sv: Apropå nånting...
Clay: Tänker att det är ganska många som misstolkar dina inlägg, gång på gång. Så det vore kanske mest logiskt - i all välmening - att du läser igenom dom en extra gång innan du klickar på "skicka meddelande".

Bär med dig också, inför nästa inlägg, att sarkasm och ironi är svårbemästrat i skrift. Gäller att man tänker till ett extra varv. En enkel fråga som du kan ta för vana att ställa dig innan du skickar iväg ditt alster skulle kunna vara; "kommer folk att fatta att jag skämtar, är ironisk eller sarkastisk? Eller kommer dom att tro att jag är knäpp?" Svaret på den frågan torde avgöra om du ska eller inte ska skicka iväg ditt meddelande.

I just det här fallet förstår jag Smokey. Inte heller jag fattade att du skämtade i ditt senaste inlägg. Fanns liksom ingenting som tydde på det. Inte heller någon sarkastisk underton. Och då läste jag det två gånger på raken och ytterligare en gång när du hade svarat Smokey.
+13
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Kerstin_k: hatten av till ditt sätt att bemöta och försöka förklara på ett oerhört vettigt och förståndigt sätt. inte första gången heller, kul o se att det finns folk som topplocket eller säkringen inte ryker på med en gång 🙌
+2
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Kerstin_k: Läste du hur jag dribblade med kedjorna och trodde du /ni att det var allvar frågar jag mig .
Om så var fallet då fattar jag inte .
Hela inlägget blev osannolika med det och jag skall betraktas som "knäpp"
Att sitta och försvara sig nu känns underligt,
Som en del skriver om MoDos Supportrar här .. vad kallar vi dom då "smart " ?
Jaja en del förstår och en den vill inte förstå .och en del förstår inte .
Kommentera