1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

521637 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #2023366

Sv: Apropå nånting...
Clay: det var framför allt inlägget där du tyckte att det var synd att inte en back skadade sig jag refererade till. Det var faktiskt svårt att tolka det som ett skämt. Du vet; skrift är ganska stumt. Det man kan säga med en skämtsam ton får en helt annan innebörd i skrift. Folk hör liksom inte det man skriver.

Tror nog inte, och tycker inte, att du är knäpp, däremot tror jag att du har en del otur i skrift. Hade jag hamnat i dispyter - och då menar jag inte om vilken spelare som är bäst eller dylikt - och blivit missförstådd lika ofta som du hade jag nog börjat med att rannsaka mig själv innan jag klankat ner på andras förmåga att förstå skämt, ironi och sarkasm.

Men det är jag det.
+13
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Kerstin_k:

Detta är ett smidigt vis att slippa förvirring på.

"
The /S is known as the sarcasm switch. When you are typing a post use it at the end of your post so people know you are actually being sarcastic.
One good thing about you being wrong is the joy it brings to others. /S

It may be that your sole purpose in life is simply to serve as a warning to others. /S
"

Källa: 2Fs" title="https://www.urbandictionary.com/define.php?term= 2Fs" target="external" rel="nofollow">https://www.urbandict...?term= 2Fs

Väldigt vanligt använt på framförallt reddit.


Vore sjukt tråkigt om folk började använda det här. /S
+2
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Vill egentligen inte alls ge mig in i det, men att det förs en diskussion här kring hur dum Clay är för att han skrev att han ville ha en backförstärkning gör att jag vill frysa in mig själv och vakna om 20 år när vettet och sanset återkommit.

Utgår från att alla vill samma sak, och man ska vara bra skitnödig om man tolkar Clays ”bättre om en back skadat sig” som att han vill någon spelare i finaste Timrå IK illa.

Skärp er
+14
Kommentera