1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

523757 inlägg · 6214 ämnen

Inlägg #2034969

Sv: Apropå nånting...
Gert_Jonnys: Walli är ett sinnessjukt bra nyförvärv. Grisar runt, smäller på, driver offensivt spel. Verkar sjukt målmedveten och seriös, är överallt hela tiden. Har bidragit enormt sedan han kom in. Tycker han är någon form av hybrid mellan Lööke och Hartmann, samtidigt som han ser ut som typ Pikkarainen i stilen. Passar bra in i det sätt vi vill spela och är även en framstående motor i just det spelet också. Tror inte man ska ägna för mycket fokus åt att titta på vilken formation han spelar i utan de ser nog honom som en spelare som man kan slänga in var som helst för att lyfta den kedjan. Inledde väl i fjärde senast sen blev han uppgraderad direkt när vi gick ner på folk. Jag förstår att Nubben verkar älska honom.
+20
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Tyckte han såg lite seg ut de första matcherna, men var kanske lite osäker på Timrås sätt att spela. Han har verkligen steppat upp efter det, även fast han gjorde en del poäng direkt
+1
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Jo han har drivet själv. Vad jag lite ville få fram är väl att med rätt medspelare skulle vi nog få se han utöka sin poängproduktion. Tänk om vi fick igång en 3:e kedja som producerar med. Lindholm-Boyce-Berra är en perfekt 4:e kedja som ger allt för laget utan gnäll, oavsett speltid.

Tänk då som jag skrev att vi får igång en kedja med
Walli-Nässén-Jansson(eller annan av utomstående)
Då tycker jag faktiskt vi börjar vara uppe och nosa på Björklövens bredd på lag. Lägg därtill Bratten som steppat upp rejält och kommer ge Cannata en rejäl utmaning i Målvaktskampen.
+1
Kommentera