1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580610 inlägg · 6216 ämnen

Forum

2694796 · »


Sidan uppdateras nu automatiskt med de nya inlägg som skrivs.


Sv: Apropå nånting...
ÅlliJåkkinän: Har tipsat ST om detta så att även dom har koll på avtalet samt allt runtomkring.... sen om dom vill göra nåt av det är det upp till dom
Som sagt, förra gången körde styrelsen över oss i frågan.
denna gång ska det inte få ske.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
DJ Hemp: Tror laget,bygden, Sundsvall, Medelpad, kanske t.o.m södra Härnösand borde lyssna på Modano, han är ingen gemen typ inte
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Hur ser det ut med att kunna delta på årsmötet via länk, finns det någon sådan möjlighet? Jag hade gärna gjort en motion gällande tallarna men kommer inte kunna befinna mig fysiskt på mötet i arenan.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Modano:

Inget jävla rundsnack här inte. Versaler och inga visor. Gillar det skarpt!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Octagon: MEN FRAM FÖR TALLARANA FÖR HELVETE JÄVLA DÅRAR SOM INTE FATTA DET EKONOMINST OCH SUPORTRAR SPONSORER KRÄVER DET :
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Octagon: du svarar ju ändå inte på sakfrågan. Du rabblar upp bakgrundshistorik som ett CV för att framstå som svårkritiserad.

Man skulle kunna ha det största Timråhjärtat på jorden men ändå vara fel man på fel plats, tex. Säger inte att du är på fel plats.
Men ditt översitteri och rundande av sakfrågan är provocerande. (Det gör du högts medvetet förresten)

Du nämner ideellt arbete som en mur för skydd. Är alltid jobba gratis = ingen risk för åsikter kring utfört ideellt arbete? Jag själv behöver inte betalt för att skrika rakt ut när man får reda på att Lars backlund skriver konstiga avtal med vårat emblem på spel.

Helt utan förankring med medlemmar och supportrar. Där han sedan hävdar att det är omöjligt att sätta tallarna på bröstet pga avtalet han själv skrev men knappt minns. Och sen får alla se avtalet och det är ingenting som hindrar oss. Hur kan ingen i styrelsen reagera på detta då? Har ingen orkat ägna 2min till att fråga personen i fråga om hur avtalet ser ut?

När det sedan blåser upp, ja då behövs plötsligt ingen motion.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Octagon: Tycker helt enkelt att det är för dåligt från styrelsen helt ärligt. Styrelsen hur ljugit och vilselett för att slippa ta tag i en fråga som står supportrarna nära hjärtat. En matchtröja kan väl inte vara helt spikad redan nu heller? Tycker det låter som ännu en ursäkt att slippa ta tag i en fråga. Vill styrelsen har något förtroende från supportrarna så ta tag i frågan, lös skiten redan till denna säsong. Rent ekonomiskt måste det ju vara en guldgruva i replika-försäljning att ha emblemet på tröjan så om det handlar om pengar lär det gå jämnt ut även om avtalet skulle brytas (vilket det inte behöver göra, avtalet är utformat så att emblemet får plats fram på tröjan alldeles utmärkt)

Tycker för övrigt att det är jävla modigt av dig att offentligt berätta att du sitter i styrelsen på ett timrå ik supporterforum. Stor eloge för det iaf.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
solbacken: hoppas det kommer in betydligt fler än en motion så ämnet inte ska trilla obemärkt förbi ännu en gång.
Vi har sett att avtalet ej hindrar klubbmärket från att placeras under texten TIMRÅ så styrelsens funderingar i ämnet ska inte handla OM det ska vara möjligt utan ifall det kan ske redan till säsongen efter denna.
Hoppas så många som möjligt deltar på nästa årsmöte för detta ska inte tystas ner.....
Nu ska vi strida för Sveriges ädlaste klubbmärke
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Då ska jag tänka på det när jag skriver. Jag har ingen avsikt att klappa ngn på huvudet. Sedan håller jag med till 100 % om att klubben har en väg att gå för att vara mer välkomnande och transparent. Det tas definitivt steg i rätt riktning. Kommer själv ihåg när jag satt i supporterklubbens styrelse hur långt ifrån klubben man upplevde sig vara. Förhoppningsvis går vi åt rätt håll. Jag har hängt på detta forum och dess föregångare sedan Marcus startade upp det. Jag fortsätter med det eftersom jag är supporter och eftersom jag bryr mig om samma saker som de flesta andra supportrar.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Octagon: Jag står för att jag tycker att du har en "klapp på huvudet"-ton i inläggen som rör frågan. Men jag är stor nog att uppskatta ditt svar och har i övrigt ingen åsikt om dig som skribent el person. Vad gäller uppfattningen om styrelsen så menar jag inte att det är nån sanning utan mer en berättelse om att Timrå IK har en del att jobba med när det kommer till kommunikation. Men ja, jag kanske ska uttrycka mig lite ödmjukare i fortsättningen
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
ÅlliJåkkinän:
Lämna in en motion då finns den där för att besvaras och alla vet om det.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Octagon:
”Det jag skrev var bara att motionen inte var nödvändig för att väcka frågan - den finns redan på agendan.”

Det har redan varit en motion kring detta som inte blev lika omtalad. Det har bortförklarats med skrivna avtal. Frågan har återigen tagit fart och Lars Backlund har redan svarat att nästa säsongs tröja är spikad. Men att vi kan försöka påverka säsong 25/26. Om ni nu redan vet om allt detta och har det på agendan, HUR kan ni då redan spikat 24/25 säsongens tröja? Nu har vi fått ta del av avtalet (tack vare kommunen, ej från Timrå IK) Ni vet klubben vi försökt få svar ifrån, svart på vitt. Men svaren har alltid varit svävande. Det är ju uppenbart att tallarna på bröstet inte är omöjligt med gällande avtal. Men det har vägrats att sätta tallarna där.

Nu när alla kan se vad avtalet säger. Ja då plötsligt är detta tydligen något ni snappat upp att vi känner och arbetar för tallarna? Alltså, jag köper inte detta.

Sen att slänga med angrepp på personlighet, att man tror bättre om en person, för att vi lyfter frågan. Ja det börjar nog bli nervöst på det sovande kontoret.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Tik_Tiken:
Det är en bra tanke, där syns de.
Hade själv en tanke om att ha tallar på lådorna med eldflamorna när laget kommer in före match.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Så har jag varken sagt eller menat. Jag är själv supporter. Jag tror inte att jag ngnsin fått sådana omdömen. Det jag skrev var bara att motionen inte var nödvändig för att väcka frågan - den finns redan på agendan.

Ingen i styrelsen är nedlåtande, nonchalant och arrogant. Vi är ett antal personer som helt ideellt lägger många timmar i veckan för att driva och ge förutsättningar för vår gemensamma klubb att överleva och utvecklas i en minst sagt tuff miljö. Att vi gör det beror bara på kärlek till klubben. Det finns ingen som helst egen vinning. Noll kronor, väldigt mycket tuff feedback och hårt jobb.

Jag har uppfattat dig som en sansad och smart skribent så helt ärligt blir jag liten besviken över detta inlägg.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Dubbeld: TACK. Där syns ju tydligt att det EJ finns några hinder från att placera klubbmärket under texten TIMRÅ....
Är endast pga styrelsen väljer att sälja ut platsen för reklam som klubbmärket ej redan sitter där.

Känns som ett måste att det skickas in minst en motion i ämnet för denna gång ska det fan inte trilla mellan stolarna som förra motionen obemärkt gjorde.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Öndulat: Avtalet i fråga
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Öndulat: Jag håller med och tycker att Octagon kan svara på den frågan istället för att tala om hur oväsentligt vårt engagemang i frågan är
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Per HApps: Tycker det är ganska glasklart....
Eftersom klubbmärket redan finns på axlarna så kan det omöjligt finnas ett förbud mot att använda det på tröjorna.
Enda hindret från att ha klubbmärket under TIMRÅ är att styrelsen ser magen som "vilken reklamplats som helst" och därför medvetet väljer att göra placeringen på axlarna istället.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Tik_Tiken: Mkt kul ide de köper vi!!🇺🇿
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Jag kanske är ensam med denna tanke, men hade det inte varit fräckt att klä in ventilationsrören o göra två tallar i plywood eller liknande bakom ståplats??
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
solbacken: inte läst allting som skrivits angående klubbemblem och avtal med kommunen, men det står väl i avtalet att "Timrå" ska så på tröjorna men att typsnitt och storlek inte är så jäkla viktig? Det står definitivt inte att Timrå kommun kräver att emblemet ersätts med texten "TIMRÅ". Så vad är problemet med att bara ha klubbemblemet? Det står ju förhelvete Timrå i emblemet? Avtal fullföljt och fansen är glada.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Pest eller kolera 0-1 eller om det är 1-0. Hoppas att det går till 7 matcher. Vill inte ha upp nån pga supportrarna. Synd på Mora.
Går Brynäs upp så får dom världens ”bästa Spelare” in i form av Silfverberg. Dom har ju redan världens bäste 3:e center eller vad det var. Huka er SHL.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
solbacken: Borde vara i styrelsens intresse att lyssna på medlemmar o supportrar man lägger ju en par spänn på årskort o medlemskap och som för mig resor till ladan 😎 då ska man fan lyssna 🇺🇿 jag köper alltid årskort men kan inte alltid närvara pga väder o o mitt mående 🤠💸
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
solbacken: Själv vill jag inte se nån revolution grundad på tyckande på HS. Vi är som påtända bävrar som låter signaler gå från hjärtat till hjärnan… eller tvärtom… utan att passera gå.

Däremot tröjorna är en hjärtesak. Låt det stanna vid det vid motioner o tyckande.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Gorkyman: Fan, kanske vore något för SHL med? Bäst av 3 kanske.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Tom Topp:
Själv lyckades jag med att bli medlem vid årsskiftet, var inte lätt att bli det, fick aldrig något svarsmail med kod. Provade i flera månader innan det lyckades.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Horribelt å se DIF:s försvarsspel.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
solbacken: medlem har jag varit i många år. Känns som en självklarhet.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Tom Topp:
Agera för som medlem har vi rätt att ställa krav, vårt sätt är att lämna motioner samt ställa frågor på årsmötet. Dessutom kan vi ställa krav på flera möten eller annan informationkontakt under säsongen.
Ställ krav på löpande medlem, det är annars inte lätt
Att komma ihåg när det går ut. Bör ju gynna föreningen som får flera medlemmar som betalar avgiften.
Vi vill ju bara ha en förening som har framåtanda och vill utvecklas.
Heja Timrå- stöd supporterklubben.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Gorkyman: japp bronsmatch. 1 avgörande.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Propagandus: Jo det känns som att mycket behöver moderniseras! Vi får sätta vår tilltro till Innala och att han står för ett nytänk inom föreningen!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: kan väl tänka mig att styrelsens kontakt med fansen historiskt till det mesta är en uppsjö av klagomål och saker som sägs i affekt från oss fans, som kanske lämnar dem opepp på dialog..

Däremot har väl jag alltid konsumerat allt kring Timrå IK medialt , men har ju aldrig haft någon som helst uppfattning om styrelsens arbete. Hur styrelsemedlemmarna resonerar kring sakfrågor, vilka dom är mer än namn på hemsidan, eller vad de ens gör.

Någon livechatt, lite intervjuer och artiklar med styrelsemedlemmarna hade ju inte varit fel. Att hänvisa till individuell mejlkontakt är inte att vara tillmötesgående mot fansen.

Vad har Robban Carlsson bidragit med hittils tex? Finns säkert flera fina nyhetsvärden de kan förmedla med liten effort.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Spelar man bronsmatch i Liiga? Ser att Kalpa spelar just nu
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Propagandus: Ja det är möjligt att det hedrar honom. Jag vet inte jag
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Ett riktigt nyktert och myyyycket välplacerad mitt i inaveln på honom och man blir ännu grinigare när någon uttrycker sig på detta sätt!!!!! De är ju vi som supportrar som är Timrå IK 🇺🇿😎 o de bör den så kallade styrelsen begripa även om dom inte vill att vi ska bry oss men oss verkar dom helt skita i att vi har sunda o välgrundade åsikter om vårt älskade Timrå IK 🇺🇿😎
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Zoogin62: Vadå fokusera på laget? Laget är inte nånting vi kan påverka. Vet du ens vad en supporter är? Såna här saker som tröjor är nånting vi kan påverka. Det handlar om hur vi vill att klubben ska framställas. Sånt måste alltid få ta plats i diskussionsforum. Timrå IK är inte bara ett antal spelare som åker runt på isen. Timrå IK är så mycket mer. Folk tycker uppenbarligen denna fråga är viktig, och det gör mig glad att folk får upp ögonen för medlemskap och dess innebörd samt att man engagerar sig i klubben.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Zoogin62: ja och du hatar verkligen folk som har åsikter utanför din box. Ska vi sitta tysta till premiären? Surar vi för mycket? För lite glada facebook-gubbar? Ja ers höghet, klart du ska få bestämma innehållet här som vanligt. Mycket gnäll på dig.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: vill ju ändå säga att det är väldigt snyggt av Octagon att bemöta och besvara kritik och åsikter här som styrelsemedlem. Hans närvaro här är väl största markkontakten en styrelsemedlem visat på länge, oavsett vad vi tycker om hans svar.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Octagon: Om du på riktigt är en del av styrelsen blir man ju lite nedstämd. För helt ärligt motsvarar du alla fördomar många av oss supportrar har om Timrås styrelse. Nedlåtande, nonchalant, arrogant etc. Det du skriver är ju lite att visst, motionera och försök påverka ni. Men vi skiter i det
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Zoogin62: Respekterar din åsikt men håller inte med dig dock. Varför ska vi inte pusha för någonting 90% av supportrarna vill? Det är väll ändå ganska relevant, ska vi diskutera vem som är bäst på golf i laget istället kanske? Om inte vi någonstans kämpar för det, kommer det troligtvis aldrig hända något med tröjorna.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Karlsson74: Det är ju en marknadsföringsstrategi från kommunens sida. Ett sätt att samla positiva saker i Timrå (kultur, natur, sport och samhälle) under för spridning i sociala medier. För att locka till sig invånare.

Ett bra initiativ i grunden. Personligen har jag inget emot det alls. Kanske inte det snyggaste på tröjan, men heller inte anskrämligt.

Dom finns på instagram under @fromtimrawithlove - kan vara värt att kolla upp.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Octagon:

Att sedan Octagon skriver
" Som sagt - släpp tanken på motion om detta och vila i att vi vet att ni vill att tallarna ska ta större plats"

Är högst anmärkningsvärt, vill ni bara ha motioner som faller inom era referensramar?

Får man inte motionera om vad man vill, hur många gånger man vill?

Här kommer lite som ni borde fundera på som inte borde kräva någon motion.


1. Bygg ut entren mot e4-an. Långsidorna går ju inte att göra mycket åt.

2. Sätt upp ett svart innertak, ett rostigt innertak känns inte 2024

3 Fräscha upp logerna, dom har ju trots allt en guldklocka nu.

4. Allmän städning och borttagning av klotter, dela ut lite arbetsordrar till vaktmästarna att peta med under sommaren.

5. Tvätta av SPAPS-hjälmen och måla gubbarna. Kanske Timrå brandkår kan åka förbi och spola ren den.

6. Stäng av norrgående trafik efter match, dubbla filer ner ända till hockeyrondellen.

7 Snygga till väggen bakom västra stå. Kanske NHC kan göra nått grafiskt.

8. Uppgradera spotlighten, den befintliga måste ju vara från WW2.

9. Anställ en ny kock. Maten i restaurangen är inte 5+

10. Eller varför inte tillsammans med Sundsvall och Timrå tillsammans med näringslivet jobba för en ny arena inne i Sundsvall.

I Övik har man snart ett beslut på en ny multiarena för 250 miljoner. 35.000 invånare att ställas mot 110.000 i 060-området.

Roland Engström har några bra synpunkter. www.st.nu/2024-03-21/borjar-tvivla-pa-om-timra-kan-vara-ett-shl-lag-over-tid/
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Per HApps: "From Timrå with love" är tydligen någon hittepå slogan som hängt med ett tag fastän ingen vet vad som egentligen menas.
Låter ju mer som titeln på en porrdokumentär än något som har med Timrå kommun att göra.
Vet inte vad kommunen betalar för att få med den? men man får ju hoppas att det är en rejäl slant iaf.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger: Å andra sidan har väl Timrå hetat "Sundsvallslaget" de senaste tjugo åren i riksmedia? Ingen större skada skedd om dom börjar benämna oss som "Tallaget" eller "Medelpadslaget".
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Zoogin62: skicka in en motion på det!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Ett jävla tjat om dessa tröjor!
Fokusera på laget istället, för mig får de spela i Åsa Nisses pyjamas bara de vinner!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Per HApps: känns snarare som det är klubben som tappat fotfästet med insikten att dom ska verkar för oss. Vi som är klubben. Kommunen verkar inte vara det svarta fåret som Timrå IK försökt måla upp en bild utav i flera år.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Per HApps: jag kan inte någonstans tolka att kommunen ens skulle motsätta sig klubbmärket istället för texten, jag uppfattar det som något som bara rullat på utan klubbens motsättning.

Svårt att veta om inte klubben förklarar vidare, finns någon rimlig anledning kan man väl informera om det?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
....
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Octagon:
Känns som att kommunen har hybris i ärendet.

Tycker det är patetiskt med att inte Timrå IK inte tillåtas ha Klubbmärket på bröstet som alla andra klubbar i SHL har.

Förstår inte riktigt syftet med det.

Sedan det här med "from Timrå with love" vad fan är det för skit ? Och på Engelska till på köpet. Det är ju fan hybris på uppåttjack.
Kommentera

2694796 · »