1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581282 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2069710

Sv: Apropå nånting...
Ska vi släppa fördelningspolitiken lite och snacka rykten?

Fillefilur förhandlar med Timrå, Nubben hoppades på svar i veckan. Min magkänsla säger att han stannar.

Om vi ska prata toppback så har jag hört Sam Lofquist ska vara aktuell, dels från modoiten (var det hockey_21?) som droppade det här och från en annan källa som alltid brukar ha rätt. Ett annat namn som kommit fram är Jordan Subban, P.K Subbans brorsa som spelade tillsammans med Dahlén i Utica och spelade förra säsongen i Österrike. Det är väl bara Sam Lofquist som stämmer in på Knylans uppgifter om KHL-erfarenhet.

Personligen hoppas jag på Jordan Subban, för att det hade varit jävligt fräckt med P.Ks brorsa i laget, han är yngre och dessutom kanadensare. Timrå har inte haft sån tur med amerikanerna, men kandensarna har fungerat bättre.

Någon som har hört fler namn?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: Kan det vara så att man kollar på både Jordan Subban och Sam Lofquist utifall det skulle skita sig med Westerlund? Kan väl inte finnas plats för alla tre.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: Jag känner ärligt tvärtom. Subban har haft bra produktion i AHL några säsonger på kring 30 per säsong. Men det var ett antal säsonger sen. Inga jättebra siffror i den Österrikiska och i några säsonger innan. Sam Lofqvist har väl inte bra siffror om man jämför men beskrivs mer som en tvåvägsback och har en gedigen rutin från både KHL och SHL och inte gjort bort sig. I det läge vi är i så hade och med den rutin Lofqvist besitter så hade han kunnat vara ett perfekt komplement till Hardegård i ett första backpar. En av de bästa backparen i HA definitivt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: Det var Randy Marsh tror jag som droppade Sam Lofqvist.
Adam Comrie var det nån som slängde ur sig igår.
Kommentera