1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577878 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2073529

Sv: Apropå nånting...
Hassan: Jag tycker att Toby varit lat och otränad i sin karriär och gjorde över 50 poäng ett par säsonger i NHL.
Du saknar fullständigt förmåga att se nyanser? Dahlen är i sammanhanget hockeyspelare verkligen inte vältränad.

Med lat jämför jag med de hockeyspelare som tränar väldigt bra. Lill-wernblom, Dahlen, Toby är tre av dessa hittills. Har du sett Dahlen i civila kläder. Inget muskelpaket.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
J F K: Skiter fullständigt i Toby.

Ja jag har sett Dahlén i civila kläder, nej han kanske inte är ett muskelpaket men vad har det med saken att göra? Tycker du att Elias Pettersson ser ut som ett muskelpaket i civila kläder? Nej, han är inte heller något muskelpaket, definerar du honom som lat och otränad också?

Hur tränar Dahlén då? Eftersom du kan definiera honom som lat och otränad så är det ju intressant att veta vad du baserar det på. Så du får gärna dela med dig av vad han inte gör som då spelare du definerar som vältränade och inte lata gör. Du verkar ju onekligen insatt i träningsmängd på individnivå även när det kommer till andra lag.

Jag räknar som vanligt inte med att få något vettigt svar eftersom du verkar ha som uppgift härinne att dissa Dahlén så mycket det går. Men det är okej, jag vet att du inte gillar honom för att han är för bra.

Men medan du funderar på ett dräpande svar så kan du bildgoogla Rulon Gardner. För att underlätta så var det amerikanen som vann OS-finalen 2000 mot Karelin. Definitionen av lat och otränad?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
J F K: Jag noterar att forumets egna polyhistor har uttalat sig om huruvida spelare är vältränade eller inte. Själv har jag inte förmågan att efter okulära besiktningar från foton och TV-sändningar kunna göra den bedömningen. Utgår från att du umgåtts nära med hockeyspelarna i omklädningsrum och gym så att du kunnat delge oss dina tvärsäkra slutsatser.
Kommentera