1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577975 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2073561

Sv: Apropå nånting...
Hassan: Jag vet faktiskt inte exakt. Jag vet inte exakt vad Tobias Enström tränat heller, men du tar det inte extremt personligt när jag skriver han också varit lite lat träningsmässigt. Vad beror det på? En känslig punkt?

Jag har pratat med två personer med mycket mer hockeykunskaper än mig som båda sade samma sak om Dahlén.

Ja, han har riktigt bra händer. Riktigt bra spelsinne och skott. Skridskoåkningen är helt klart över medel gällande fart, men precis som Toby är han väldigt rörlig i sidled vilket gör honom svårstoppad.
Det han behöver jobba på är defensiven och det fysiska spelet. Det senare skulle göra honom gott för då skulle han vara ett större hot då han kunnat gå rakare mot mål.

Av vilken anledning tar du all kritik personligt, men ignorerar att jag egentligen berömmer hans talang?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
J F K: Att jag inte kommenterar Enström beror ju såklart på att jag har noll koll på honom som person, hur han tränar och vad han gör. Därför uttalar jag mig inte om honom. Jag bryr mig inte heller då han varit okej men inte outstanding på något sätt. Då pratar jag bara i matcherna mot Timrå eftersom det bara är då jag sett honom. Jag hade nog trott att han skulle dominera mer sett till meriter, däremot har jag sett honom alldeles för lite. Kanske hade han bara inte sina topprestationer mot just Timrå.

Jag tar bara kritiken mot mig personligt inte mot Dahlén. Däremot håller jag inte med om din kritik mot honom. Det är därför jag är intresserad av vad som skiljer en bra tränad hockeyspelare mot Dahlén alltså i träningen.

Vad sa de två hockeykunniga personerna att Dahlén inte gjorde som andra gör? Du får gärna vara så specifik som möjligt för jag är intresserad.

Var det också dessa två personer som hade sett honom i civila kläder och därifrån dragit slutsatser?

Vet du inte hur och vad han tränar, hur kan du då dra slutsatsen att han är lat och otränad?
Kommentera