1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581061 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2080742

Sv: Försäsongsmatcher 2020
Hassan: jag är inte ens från Teg, tror du att man måste ha den anknytningen för att hålla på Löven...jag bor inte i Umeå överhuvudtaget!!! Du tycker väl att du kom på nåt väldigt bra nu 🙈🙈...herregud väx upp, är det på den här nivån Timrås supportrar vill vara, hur i all sin dar orkar Dahlén förknippas med "er", fan jag skulle skämmas!!!!
Glömmer historiken...som jag ville, har bara bett dig förklara vad det har för betydelse för nuet, förklara istället för att slingra dig!!! Det är inget som komner att påverka framtiden! Vad har den negativa historiken, för det är ju det du vill påskina, med våra framgångar från förra säsongen att göra?? Om det hade legat oss till last så hade vi aldrig haft det stöd vi haft....
"Fick tydligen jättemycket stöd förra säsongen" 😂😂😂, milde tid vilken sten har du legat begravd under...är du lite "eljest" eller....inte ens den mest enögda fanatiska supportern kan ha missat det...jo men DU har ju gjort det, men jag fattar...att det fattas en hel del hos dig!!!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher 2020
MrLöven: Du skriver som en 13-årig Fortnitespelare, går knappt att läsa. Nu tonar vi ner med emojisarna va.
Låst ämne

Sv: Försäsongsmatcher 2020
MrLöven: Kanske ni också tror att ni har uppfunnit hockey som era kusiner i norr. Det är nåt där uppe som fattas hos er båda. Ni får fortsätta slåss om titeln mellan varann.
Låst ämne

Sv: Försäsongsmatcher 2020
Jösses! Väldigt hög nivå nu.
Tänkte läsa lite om matchen idag men det verkar bara vara gruff o käbbel här i kväll.
Om någon har sett matchen och har lite intressanta objektiva betraktelser så tar jag gärna del av dom... men skriv imorgon fm om det för kvällens postmatchfäktning spammar bara boken o ja ids inte läsa allt.
Låst ämne

Sv: Försäsongsmatcher 2020
MrLöven: Var det allt det stöd ni hade när ni räknade till 2000 lövensupportrar borta mot modo? Fyra bussar fick ni plats i också, starkt jobbat ändå det. Vilka hade ni så ofantligt mycket stöd av då? Det var väl lövensupportrar eller bytte växjöborna lag nu också?

Jag tror du tar åt dig på riktigt så jag ska sluta nu. Modofolket har sina egna bekymmer och problem, men de flesta av dem (inte alla) gillar åtminstone den ädla konsten munhuggning.
Låst ämne