1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577975 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2083045

Sv: Apropå nånting...
Hassan: Hur kan man skriva att social distansering är en LYX som bara pensionärer kan hålla sig med när det gäller Corona.
Man blir väldigt ledsen att behöva läsa något så otroligt dumt här på ett forum för ishockey. Har du verkligen den uppfattningen och är du stolt över den meningen i ditt inlägg.
Du behöver bara tänka på alla gamla pensionärer som fått legat och dö i denna plågsamma sjukdom utan att få ha någon anhörig hos sig.
Tänk dig för vad du skriver nästa gång och låt det här bli ett forum för hockey snack....

Heja Timrå
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Veteranolle: Det jag menar är att FHM och regeringen pratar mycket om hur viktigt det är med social distansering. Att man ska jobba hemifrån osv.

Jag som har ett vanligt knegarjobb kan inte välja. Jag måste utsätta mig för ganska stor smittorisk varje dag, alternativt sälja mitt boende, leva upp mina tillgångar och sedan bo i ett tält i skogen och äta blåbär och svamp.

Jag har inte VALET att kunna stanna hemma.

Det har rika människor.
Det har pensionärer.

Därför blir man ganska provocerad emellanåt när de som kan VÄLJA social distansering kommer med pekpinnar.

Jag tycker självklart det är djupt tragiskt att många har dött i sin ensamhet, både gamla och unga. Rika och fattiga.

Det ställdes en fråga här på forumet om man skulle kunna tänka sig att gå på hockey ifall restriktionerna tillät det. För mig är det inget svårt val då jag utsätter mig för betydligt mer smitta varje dag på jobbet. Det var den jag svarade på.

Jag skulle också vilja kunna välja social distansering. För mig känns det som en lyx, en lyx som för mig inte är möjlig.

Jag vill inte heller bli smittad men jag har inte möjligheten att undvika risken.
Kommentera