1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

578014 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2084493

Sv: Timrå IK - IF Björklöven 2020-10-02
TIK1928: bry dej int om vad små pajkan skriv. Dom begrip int better.
Övrigt så var det en skitmatch, men vad kan man begära i en nervig premiär. Timrå hade puck mest. Dåliga pass, slarv. Lite otur som vanligt. Löven hade lite mer flyt. Små marginaler som avgjorde. Per "the beard" Svensson är en "Generalissimo" där bak.! Jonte är nog förbannad och kommer steppa upp för varje match.! Liksom hela laget.
Sitt lugnt i båten!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - IF Björklöven 2020-10-02
Gårdagens match tycker jag ändå var bra från vår sida. Vi möter ett i princip ohotat lag enligt experter som ska vara totalt överlägsna. Trots det så är matchen spelmässigt jämn där vi även stundtals dominerar och spelar ut björklöven.

Visst har vi problem att hålla en jämn nivå över hela matchen, men det har även giganterna i björklöven.

En sak som jag ser som positivt är ju att egentligen inget mål kan man lasta Johansson för. Det är styrning, skymd av egen back i Svensson, samt lite flyt av Rahimi att få med sig pucken och sprätta upp en backhand i krysset vid svagt försvarsspel.

Powerplay gick på tok för sakta många gånger. Kändes som att, kanske främst Dahlén, Lundin och Lööke verkade tro att det automagiskt skulle bli mål bara man var på banan. Samtidigt väldigt uppoffrande spel från björklöven med många täckta skott.

Bortsett från målen tycker jag inte björklöven skapar så värst mycket mot oss heller. Någon passning över centrallinjen men inte mer.

Tycker att Albin Carlson och Jonathan Carlsson stack ut, Carlson defensivt och Carlsson offensivt. Den sistnämnde fyllde på framåt många gånger och gjorde bra avvägningar matchen igenom. Stort lyft från i fjol.

Poulin gjorde många bra räddningar för björklöven också, många gånger kändes det dock som att han var helt ur position och hade en del tur. Tror inte han kommer hålla samma klass som Cannata över en säsong.

En annan sak som jag la märke till är hur mycket fokus björklöven lägger på Lodin, ständigt på honom i varje byte. Tjuvsmällar, mer fysiskt spel etc. Vad var det för tjafs förra matchen, och varför är det så svårt att släppa det för de gröngula? Fanns även ett par situationer där jag tycker man förstärker situationer och får med sig utvisningar. Alex "5kg muskler" Hutchings Tex.

Det kommer bli bättre med tiden, det här. Det är många poäng kvar att spela om och jag är övertygad om att vi spelar final i vår. Håll i, håll ut.
Låst ämne