1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581752 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2090194

Sv: Timrå IK - Kristianstads IK 2020-10-18
JonteD: Om resonemang inte är din starka sida men grisig hockey är det tror jag inte att du har något värdefullt att bringa till diskussionen, eller bristen på en. Du vill höja andra lag, framförallt Timrå, över ett annat, i detta fall Karlskoga. Vi får väl sakligt utreda utvisningsstatistik lagen mellan vid tillfälle, för att få ren tydlig fakta på papper, för att sedan kors-referera mellan resterande allsvenska lag för att säkerställa att det är sanningsenligt och inte bara en riktigt korkad sak att säga att "karlskoga är grisigt och fulspelar".
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Kristianstads IK 2020-10-18
Chivaz: Tråkig diskussion så här efter en seger. Man gillar eller ogillar andra lag olika mycket beroende på olika saker.

Själv gillar jag inte Karlskoga pga att de jagar huvuden när det går dåligt. Kanada i junior VM av samma anledning, modo för att de helt enkelt är ondskan själv och har en ytterst skev självbild. Leksand för att de tror att hela hockey-Sverige vill att det ska gå bra för dem. Aik för att kostymnissarna gärna gullar med storstadslagen. Björklöven för att de är inne i nån sorts orimlig hybrisperiod.

Sedan är jag likgiltig inför en del lag som Almtuna, Västervik, Tingsryd och säkert fler. Där kan jag dock ogilla vissa spelare men inte klubben som sådan. Jag ogillar till exempel Joel Lundqvists sätt att styra och ställa med domarna på isen.

Om det gör mig till en hemsk människa så får jag ta det. Men själv skulle jag nog se det som positivt att vara på min shit-list för då har man ju på något sätt berört mig och mina hockeykänslor.

Men det kanske bara är jag som tänker så.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Kristianstads IK 2020-10-18
Chivaz: Men snälla lilla du!!! Fråga vem som helst härinne så tror jag du får samma svar om Bik sen måste jag fråga om du är en äkta timråit???? Eller bara är här för att tjafsa om solklara saker om inte byt logga för du kommer att reta upp en del av oss som hållit på Timrå sen väldigt länge om du fortsätter att surra som du gör!!! Punkt slut..!!!!!
Låst ämne