1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580617 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2090242

Sv: Timrå IK - Kristianstads IK 2020-10-18
JonteD: Jag är helt enkelt opartisk. Bara för att en sju-åtta välbesupna grabbar med trimråtröjor snackar skit om ett annat lag på något hockeyforum som en grupp obildade dagisbarn så kommer jag inte ställa mig bakom det omotiverade skitsnacket bara för att jag håller på och är från Timrå. Om du vill framhäva det som att klubbhjärta för dig är att hålla varandras ryggar när man helt utan reson kastar skit på andra lag när man inte ens har rent mjöl i egen påse så har du ett jävligt svart "klubbhjärta"

Man bör kunna diskutera sporten på ett mer seriöst och respektabelt sätt än vad du gör. Vi behöver inte snacka skit om modo för derbymatcher, och man behöver inte göra det om andra heller. Man kan bete sig.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Kristianstads IK 2020-10-18
Chivaz: Men ge dig!!!!! Sitter du o säger att vi bara super o snackar som dagisbarn då tycker jag att du ska bara dra härifrån och inte komma tillbaka någonsin!!!!!!! Härinne så diskuterar vi som har ett riktigt rött hjärta så kom inte med dina superlativer o överklassfasoner!!! Timrå är o förblir ett arbetarlag oavsett vad du kacklar om!! BYT LOGGA FÖR FAN NU HAR DU FAKTISKT KACKAT I DE BLÅ SKÅPET ENLIGT MIN MENING!!!
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Kristianstads IK 2020-10-18
Chivaz: Äh, lite känslor hör väl till? Jag tar gärna skit från andra lags supportrar om jag får kasta tillbaka också, men alla är väl olika där också.

Ett derby mot modo lockar ju långt fler än vad tex matcherna mot Pantern gjorde....

Man får såklart tycka som man vill, jag tycker inte om alla andra hockeylag. När jag tänker efter tycker jag nog egentligen bara om Timrå, och Tre Kronor, fast inte lika mycket.
Låst ämne