1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581564 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2090471

Sv: Apropå nånting...
Har snackat lite och det verkar som man kommer splittra på första kedjan men fortsätta köra Boqvist och Dahlén tillsammans. Sedan kanske Lodin, Lundeström och Blomman. Men Lodin är borta nu på grund av besvär med ryggen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
rabon: jag hade gärna sett Lundin och Dahlén i samma kedja igen. Dock tycker jag inte Lööke behövs där mer än för nostalgi-faktor. Tycker Lundin redan gör det man gillar hos Lööke, hade istället viljat se någon som är mer tekniskt skicklig som kan hjälpa Dahlén att komma fri framför mål någon gång. Dahlén (även om han kan) borde inte behöver vara både målskytt och playmaker exakt hela tiden, visst kommer han nog upp i över 100 poäng ändå men om vi kan få in någon som kan göra det lättare för Dahlén kommer hela linan att lyftas. Jag hade nog föreslagit:

NHL-lån - Lundin - Dahlén
Lööke - NHL-lån - Hartmann
(inte lärt mig namnen på dom än och för lat för att kolla upp då jag skriver från mobilen)

Lodin tycker jag också förtjänar en plats högre upp i linorna men är rätt hård konkurrens där uppe så ser inte vilkens plats han skulle ta.

Förutom det så handlar det mesta just nu om inställning, spelarna pratade om hur skönt det ska bli att säsongen äntligen drar igång men än har dom inte visat särskilt mycket av hur roligt det är att få spela igen.

Dock måste man komma ihåg att Freddan tycker om att träna ner spelarna rejält under serien för att sedan släppa lös bestarna då dom behövs som mest. Den dåliga attityd vi ser från många nu kan helt enkelt vara att Freddan fortfarande spänner bågen. Risken finns att det kommer se ut såhär hela serien (som det gjorde ifjol t.ex).

Så länge vi plockar poäng och är med i top 4 tror jag inte vi kommer se någon större förändring. Det är vad jag hoppas på iaf

Mvh Evig optimist.
Kommentera