1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580617 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2094330

Sv: Apropå nånting...
Hassan: Kolla bara vad Daniel Öhrn gjorde idag efter sin besvikelse över sin tripping... Han slog pucken i sargen lite lätt o vips 2+2.
Det här är ju sjukt... man kan ju vara besviken på sig själv oxå... men det får man inte. Hockey är känslor o kamp men man ska vara iskall o stå med mössan i hand o bocka djupt o tacka på en gång vid en avblåsning!
Finns på twitter o på XP
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Vad har vi på Eric Norin, då? Blev klubblös under gårdagen då han inte fick sin tryout i Tappara förlängd. Lirade i backpar med Per Svensson under större delen av säsongen 16/17 för att sedan sajna ett tvåårskontrakt med hårdsatsande AIK. I AIK blev han dock bara kvar i ett år innan Brynäs plockade honom som någon form av ersättare för Adam Boqvist. Har bedömts vara en toppback i HA tidigare och verkade ha inlett första säsongen i Brynäs väldigt bra, för att sedan skada axeln och missa resten av den säsongen. Ifjol verkade han rent hierarkiskt ha varit någonstans femte-sjätte back i Brynäs, inget förtroende alls i special teams i stort sett.

29 år, 182 cm och rightare. Adelsmärken verkar vara hans offensiv och hans skott. Inga monstersiffror när det kommer till produktion, men jag vet inte om vi nödvändigtvis måste hitta någon som petat in typ 50 poäng i norska ligan för att göra backsidan "komplett"?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Hahl Bundy 2.0:
Ähh det är dags för spelarna att ta ansvar för sitt beteende. Låt dom lära sig av Björn Borg. Antingen beter du dig och spelar, eller så fortsätter du larva dig och kan bli YouTube-kändis istället.

Nu firar vi segern, Yohio på högsta!
Kommentera