1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2094994

Sv: Apropå nånting...
Tikkare: Jag har följt Lövens samtliga matcher och har hittills konstaterat att spelet hackar rejält. Passningar som inte sitter. Fastcheckade i försvarszon och ett ojämnt spel. Ibland blixtrar de till i delar av matcherna och har lekstuga men generellt är man som supporter frustrerad över att de är så loja stora delar av matcherna. Nu har jag inte sett någon av Timrås matcher men Löven har mycket att utveckla och förbättra utifrån det man ser i spelet nu. Det ser man även hos spelarna som efter matcherna ofta är besvikna och inte är nöjda med spelet. Vilket lag som ligger närmast sitt Max kan jag inte avgöra men ovanstående är ett inlägg i debatten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Knafus: har ändå sett en del löven i år. Ogillar löven starkt och drar mig för att skriva något positivt om er förening men måste ändå säga att det är en genuin styrka att hitta sätt att vinna matcher där man kanske egentligen inte har varit bättre än motståndarna. Att vi vunnit våra senaste matcher med större marginal än vad ni gjort lägger jag ingen vikt vid. Tror det svetsar samman laget och tron på det man gör om man ständigt vänder underlägen än om man ”spelar av” hela tredje perioderna bara för att man leder med fyra mål.

Just nu känns det tveklöst som att löven och Timrå spelar final i vår. Tror det kommer vara en helt öppen historia oavsett hur innebördes möten gått under säsong.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knafus: Uppfriskande! Jag har väntat på ett perspektiv som åtminstone vågar väga in andra aspekter än att ni "bara" vunnit varje match såhär långt. Det går inte att snacka bort, det är sjukt imponerande och säkert också frukten av att ert självförtroende att hela tiden vinna matcher från fjolåret är intakt. Med det sagt: i dagsläget finns det mer som talar för att vi vinner serien än att ni gör det, givet att ni inte lyfter era siffror. Just nu är det betydligt jobbigare för er att vinna matcher än det är för oss och det ligger väl i linje med det du beskriver. Alltid gött att vinna, men ännu hellre gör man det utan frågetecken.

Sen är det en halv ocean kvar av serien, väldigt mycket kommer hända. Men med tanke på det spelarmaterial ni sitter på framstår det överraskande att ni haft problem att "föra" matcherna, framförallt sett till puckinnehav och fördelningen i antalet skottförsök. Något att fila på, och den jobbiga insikten för oss är att ni har det där poängförsprånget trots att ni förmodligen inte ens är nära max.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knafus: var Jag menade när jag skrev var mest att jag tror det målmässigt skulle kunna bli en jämnare historia än i premiären. Sen om vi är starkast eller inte har jag aldrig sagt.(refererar till MrLöven som går igång på alla cylindrar) Ni är fortfarande i förarsätet och jag håller er som favoriter. Nu börjar dock det öka med Corona i landet så känslan säger mig att vi inte kommer få möjligheten att mäta våra muskler till våren tyvärr..
Kommentera