1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581244 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2099569

Sv: Apropå nånting...
Andersson:

Finns det pengar till 2 forwards (vanliga kontrakt och inte lån) samt en back?

Signalen att spelare och ledare går ner i lön vittnar ju om annat?

Svårt läge, värva och man riskerar ekonomin och eventuell stängning av hela säsongen, då har man tagit en kostnad till ingen nytta. Värva inte och er relativa styrka mot löven har försämrats rejält.

Måste väl vara frågor ni också funderar över?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Att spelarna går ner i lön är som Dahlén sa en självklarhet för att stärka föreningens ekonomi och vi är ju inte den första klubben som gör det heller. Djurgården som du själv har berömmt för att vara försiktig med ekonomin när det gäller att värva nya spelare i dessa coronatider tokhyllades ju när klubben och spelarna kom överens om en lönesänkning. Luleå har gjort samma sak liksom en hel del andra föreningar. Alla sportchefer vill ju naturligtvis kunna ställa starkast mojliga lag på planen men precis som du säger ar det en mycket komplicerad fråga och ett riktigt svårt läge.Det är tråkigt att Lundeström och Boqvist lämnar då de är två riktigt skickliga spelare som kom in i laget snabbt och producerade också framåt. Känns också surt att både Steen och Grundström förlängt med Löven även om dem kan kallas tillbaka till sina NHL klubbar med kort varsel. Ska bli intressant att se vad som händer framöver om det kommer in några nya spelare och om säsongen kan spelas klart.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Du är väl ändå glad att vi snuvade er bottenkollega på poäng? Vi drar då vårt strå till stacken för Västernorrlandshockeyn.

Vem blir er 12e tränare på 10 år tror du då? Jag gissar på Lasse Falk.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Timrå kommer inte behöva förstärka, vi har en riktigt bra grupp som kommer ta det här på bästa sätt, lånen var som hos er tänkt över hela säsongen men vi har grabbar redo att ta sin plats oavsett under säsongen, Nubben var klar över att det blir inga korttidslån, dock blev det så tillslut såsom ingen kunde förutse. Nu kämpar vi på som det var tänkt och jag ser stor potential i gruppen. Skönt att ha en Sports manager som ger kloka och klara besked om vad som gäller och förhåller sig till dem.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Tänker spontant att man går ner i lön av samma anledning som man spänner fast bältet innan man kör iväg med bilen, och inte när man redan sett mötande fordon i sitt körfält. Annat vore ganska dumt.

Sedan är det kanske för att ta höjd om det blir ändrade förutsättningar, som tex färre åskådare, kanske inga åskådare alls rentav.
Kommentera