1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581116 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2100232

Sv: Apropå nånting...
Hockeyoraklet: inte jag, förutsatt att det finns en chans att ta sig upp över kvalstrecket. Att slåss om 3e sista platsen är spännande nog i en säsong och ger möjlighet för etablering vilket är iaf min dröm just nu. Ett par år i nedersta 1/4 i SHL för att sedan bli en utmanare för SM guldet är vad jag önskar mig i julklapp.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Öndulat: Det du beskriver är precis den resa Rögle har gjort sedan de gick upp i SHL för några år sedan och nu har de en bra chans att vinna SM guld! Titta på Oskars som vi var så nära att slå ut i kvalet. De har verkligen ingen ambition att bli ett topplag i HA!

Timrå IK kan göra samma resa som dem! Vi har idag ett bättre lag än när vi gick upp senast och vi har lärt oss att vi måste satsa, tro på oss själva och hela tiden förbättra oss om vi ska lyckas nå vårt mål.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Öndulat: Har väldigt svårt att se att något lag i nuvarande allsvenskan ska kunna slåss om ett SM-guld de närmaste 10-15 åren. När/om Brynäs åker ner har vi precis alla lag som kan kallas ”rivaler” i allsvenskan. Hade vi fått lite mer av tv-pengarna så tycker jag vi lika gärna kan spela i allsvenskan. Hur troligt är det att leksand eller Oskarshamn kommer att spela om guldet inom en överskådlig framtid?

Hade varit mer intressant om dom skickade toppklubbarna i shl, typ Färjestad och Frölunda, till KHL och jämnade ut spelfältet lite.
Kommentera