1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581993 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2100676

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Vi är bara i november, säsongen förväntas hålla på in i april. Det här kommer aldrig gå, det är en tidsfråga innan serier börjar stängas ner
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Det är möjligt att serien kommer att pausas tillfälligt, men det är nog en tankevurpa om man tror att situationen kommer att förvärras hela vägen fram till april. Det är nog bara så att Sverige ligger 2-3 veckor efter övriga Europa på den andra vågen. Framåt januari är vi nog tillbaka på 300 personer igen, om inte förr. Sedan återstår det ju att se om den tredje vågen också hinner skölja över oss innan serien är färdigspelad.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad:

Tyvärr har du nog rätt här. Hur ska man kunna spela klart alla tappade matcher, sedan är det ju flera i lagen som inte varit smittade än så man får nog räkna att en klubb pausar verksamheten 2-3 gånger om detta fortsätter. Hur ska man kunna slutföra en serie + slutspel med dessa premisser?

Förra året tog man stopp utan att lagen blev smittade och man hade inte problem att genomföra matcherna. Nu är ju situationen nästan värre eftersom det letat sig in i lagen och trupperna och man kan inte garantera att lagen kommer till match längre.

Är ju otroligt märkligt ifall man går vidare med sikte inställt på att slutföra serie + slutspel, vad händer i ett slutspel när man har ett tight schema, säg att Timrås trupp skulle bli smittade av Corona i en kvartsfinal mot Mora. Ni har 99.9% chans att slå ut dem men skulle ni bli tvingade att lämna WO eller spela med juniorlag eller materialförvaltare (iof är ju Huss bra) eftersom det inte går att komprimera spelschemat i detta läge, finns ju ingen rättvisa alls i detta. Nästan bättre att bespara alla lidandet och lotta resterande del av säsong + slutspel (om man nu nödvändigtvis ska sikta på att slutföra), då spar man ju iaf in på löpande kostnader som resor mm.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad:

Finns ju inget som hindrar att man spelar klart serien i Juni. Huvudsaken serien spelas klart.
Kommentera