1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577900 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2106554

Sv: Väsby IK - Timrå IK 2020-12-03
Knylan: Vill påstå att Väsby är betydligt bättre än vad tabellen visar. Laget har efter en tung start börjat att växa in i den hockeyallsvenska kostymen.

Den som såg Väsby spela i början av serien minns ett lag som hade förtvivlat svårt att komma in på mål. De har sett division ett-mässiga ut men mycket har hänt sedan dess. Om vi börjar bakifrån så har de två bra målvakter. Backarna kan stundtals ha problem med tempot. Framåt är främst Nilsson och kanadensaren Lavoie duktiga. För två matcher sedan fick man in spets i AHL-meriterade Colin Smith. Inför matchen mot Timrå ikväll har man gjort klar med ytterligare ett lån från Nordamerika, reslige backen Philip Kemp är spelklar. De individuella spelarna i all ära men det är laginsatsen som verkligen man verkligen har lyft sig

Under de två senaste veckorna har Väsby först nollat Bofors på bortaplan och sedan slagit Björklöven både borta och hemma.

Laget har fått igång sitt powerplay. 7 av de 10 powerplaymålen totalt har kommit under de senaste fem matcherna. I boxplay är laget i mitten av tabellen.

Det blir inget lätt uppgift för Timrå att åka ner till Väsby och vinna. Full insats kommer att krävas. Det tror och hoppas jag att Fredrik Andersson har förklarat för spelarna.å
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Väsby IK - Timrå IK 2020-12-03
Johan J: Nu har Nubben satt oss i bryderier !
Det kommer kanske att hända någonting i Januari -Februari , ja där fick vi något att undra över.
Nya pengar .en ny spelare , nya beslut om seriens fortlöpande ..mm
Varför tog han dom orden i sin munn , för nu blir man nyfiken på vad händer i Januari och Februari .
Låst ämne