1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581825 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2135677

Sv: Apropå nånting...
JoseGonzales:
Får ni ihop grejerna nu när det drar ihop sig, vilket jag är rätt säker på att ni får, samt att de två nya passar in i gruppen och bidrar med den klass de förväntas göra så är ni ett givet finallag.

Tänker man sedan att det är vi som står för motståndet (det är ju såklart ingen självklarhet även om det precis som med er är det mest troliga i nuläget) så kommer mycket handla om vilket lag som i störst utsträckning har spelare som är beredda att offra de där extra hörntänderna.

Det tillsammans med att vi varit I den här situationen åtskilliga gånger på 2000-talet och vet vad som krävs tror jag väger över till vår fördel. Jämför man skills är vi väl så vassa, ja snarare vassare, offensivt. Målvaktsmatchen leder vi knappt också tycker jag.

Återstår baksidan. Där ser vi betydligt tunnare ut än er och måste stärka upp. Något som ska göras, får se med vad bara. Allt som allt är det väldigt jämnt ändå mellan våra båda lag men jag håller oss som ett något starkare slutspelslag. Mycket med tanke på gruppen, LAGET
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Jag ser er som favoriter att gå upp denna säsongen tyvärr, det var våran chans ifjol. Nubben har fått ihop ett homogent lag med en jävla spets. Mycket ska nog ges till Dahlén dock, tror han lockar många till Timrå.

Håller inte med om värderingen dock, tycker Poulin är seriens bästa målvakt när han är hel. Han är en jävla trygg sista post faktiskt.

Skulle säga att ni har forwardssidan och vi backar och målvakt men ni har en bättre helhet i dagsläget!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Hallå alla TIKARE! Verkar som den där "Lofquist " är på marknaden igen (enligt Corren) här ner! Kanske vore något för oss! TIKARE I LHC LAND!!!! En av de försvarare som finns på marknaden är hårdskjutande amerikanen Sam Lofquist, som var publikfavorit i Saab arena i fjol. För någon månad sedan bröt han i samförstånd kontraktet med kinesiska KHL-klubben Kunlun på grund av en skada han ådrog sig i slutet av november. Nu har han återhämtat sig hemma i USA ? och är redo att spela igen. ? Häromdagen fick jag klartecken från Minnesota Vikings läkare, så nu är det dags att börja leta efter ett lag, säger han. Sam Lofquist svarade för 16 poäng på 33 matcher för LHC och under hösten blev det elva poäng på 21 fajter med Kunlun. Han har i något sammanhang på sociala medier skrivit att "han skulle älska att komma tillbaka till Linköping?, men ligger lite lägre nu och säger sig inte veta om det finns någon kontakt tagen. ? Jag meddelade just min agent att jag var redo att sajna för en klubb, så jag vet inte vilka dialoger han haft eller inte har haft. En viktig del är att familjen väntar tillökning i början av maj. ? Det måste jag så klart ta med i beräkningen och hitta något som passar, säger han.
Kommentera