1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582094 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2143177

Sv: IF Björklöven - Timrå IK back-to-back
Knylan: Jag har en obehaglig känsla av att Löven vill vinna det här mer än vad vi vill och den känslan förstärktes i det här dubbelmötet. Den djùvulska viljan att vinna till varje pris kan mycket väl bli avgörande i slutspelet (tänker på Modo-Leksand där enligt alla Modo var ett mycket bättre lag men vi vet ju hur det slutade. Uttalandet var fö Perras egna ord när någon frågade varför de vann matchserien mot ett lag som var mycket "bättre" än de själva.

Löven ville vinna de här två matcherna mer än Timrå det såg man ju redan i första perioden i första matchen och de visste också exakt hur de skulle spela för att vinna. Som jag skrev så är jag besviken på hur vi uppträdde och den åsikten delas av Freddan. Tycker att vi inte att vi gav oss chansen att vinna med det spel vi visade upp.

Moraliskt övertag? Jag är helt säker på att Löven är väldigt nöjda med resultatet från de här två matcherna och den känsla de tar med sig i slutspelet.

Vi har ett lag som är jag tycker är det skickligaste vi sett på många år men det gäller också att vi vinner de "viktiga" matcherna. I slutändan handlar det bara om en sak:
Att vinna.
Låst ämne