1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581546 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2150244

Sv: Apropå nånting...
Är det någon som vet varför hockeyettan hatar Boden?

Är det utspelet som de gjorde mot ATG som ligger bakom?


Relaterad artikel:
hockeysverige.se/2021/02/15/boden-hockey-konkursansokan-dras-tillbaka-hockeyettan

Hade gärna sett Boden i HockeyAllsvenskan. Många gånger hellre än Kristianstad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Spock: Men då får Boden dra på sig sina kamouflage-färgade tröjor igen som jag vill minnas att dom hade på 90-talet? Det var klass rakt igenom.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Spock: Ja som jag har förstått Ligan tog ifjol fram fram ett avtal med ATG, bland annat skulle alla matcher sändas via ATGs playtjänst, och pengarna skulle fördelas mellan klubbarna, Boden hade sedan tidigare egna bra produktioner med webbsändningar och drog in PPV pengar, så bland annat därför ville inte dom skriva på avtalet, sedan var det även andra krav i kontraktet som man ogillade.

Även Visby/Roma vägrade skriva under ifjol, då man har Svenska Spel som huvudsponsor sedan en lång tid tillbaka och det samabetet, ville ligan iom att man har ATG som huvudsponsor att V/R skulle fasa ut.

ATG skulle ju också i somras dra sig ur sponsrongen av HE pga denna tumult, vilket satt extra pres på ligan att få Boden att skriva på, sedan har bråket och tonen mellan parterna trissats upp,
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Spock: Ja, dom bråkar emot att hockeyettan sålde rättigheterna som Boden tycker dom kunde tjänat mer på att sköta själva om jag inte minns fel. Känns som Boden är väldigt trygga i processen så det blir intressant. Hockeyettan försöker tysta dom.
Kommentera